Cautare in site
x inchide
jumari si untura de porc facute in casa reteta pas cu pas

Jumări și untură de porc făcute în casă – rețetă simplă pas cu pas

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 20.12.2018
Rating
4.9
(185)
SARI LA RETETA
Rating
4.9
(185)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 comentarii la Jumări și untură de porc făcute în casă – rețetă simplă pas cu pas

  1. Muntean Victorita spune:

    Va mulțumesc din suflet pentru frumoasele rețete, mute dintre ele sunt amintiri dragi din copilăria mea ❤️sa ramine ți tot timpul o drăguță cum sunteți, complimente pentru tot ce faceți 🤗🤗🤗

  2. aurora oncescu spune:

    Felicitări, stimată d-nă Laura pentru această rețetă, deloc „prea lungă”!
    Cât mă privește, deja preparasem totul, pentru nevoia de untură proaspătă și bună, pentru beigli, desert pe care îl fac de câțiva ani după rețeta dv., cu mici modificări (preluate de la mama mea, plus adaptarea personală a executării aluatului cu Kitchen Aid.
    Anul acesta am cumpărat slănină proaspătă și superbă de la Metro, fără șorici, iar calitatea ei deosebită s-a văzut în untura albă realizată! Așa arată și „pașii” / ingredientele/ proporțiile mele, aș adăuga că e necesară destulă răbdare pentru reușită!
    Din familie de ardeleni din Cluj veniți de multă vreme în București fiind, cu toate că niciodată nu am avut porc, cunosc deliciul pâinii cu „unsoare”, sare și boia dulce, ca și al multelor deserturi cu untură/ osânză (ultima, mai greu de găsit!).
    Cred însă că aceste rețete ca cea de mai sus sunt importante pentru a fi cunoscute, este o restituire a valorilor artei culinare românești profunde.
    Vă doresc sarbători fericite și la mulți ani!
    Cu stimă,
    Auora Oncescu