Cautare in site
x inchide
prajitura rasturnata cu mere caramelizate reteta simpla

Prăjitură răsturnată cu mere caramelizate – rețetă simplă, de toamnă

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 27.05.2010
Rating
4.9
(163)
SARI LA RETETA
Rating
4.9
(163)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

38 comentarii la Prăjitură răsturnată cu mere caramelizate – rețetă simplă, de toamnă

  1. Mirela spune:

    O reteta minunata și atat de ușor de făcut!
    Instrucțiunile sunt detaliate și pe înțelesul tuturor.
    Va mulțumesc din suflet pentru efortul dvs.de a ne invata cum să gătim!

  2. lauralaurentiu spune:

    Gina iti multumesc mult, ma facusi sa rosesc :)) !

  3. Anonymous spune:

    nu pot sa comentez nimic decat ca imi pare rau ca nu sant langa Laura atunci cand gateste ,sa o ajut macar cu spalatul vaselor .intradevar in cuina banateana indiferent de vremuri sau gasit cam de toate ,si eu gatesc de toate ,la prajituri ma descurc bine de tot si imi place sa incerc retete noi .LAURA esti o femeie frumoasa cu mult bun simt, inzestrata de dumnezeu cu tot ce e mai de pret in lumea asta .Cu tot respectul o fana de-a ta care se numeste GINA.

  4. Gospodina de Criza spune:

    Am descoperit si eu acum prajitura asta! Ma crezi ca o caut de nu stiu cand? Facea si bunica una asemanatoare, cu merele intregi. Nu am cerut reteta la timp si acum nu mai am cui sa o cer. Multumesc!

  5. lauralaurentiu spune:

    Uica Mihai – asta cu "ochiul stapanului"… :)) mi-a placut mult! Io ma port sa raman aceeasi "blăgăriţă " de fala! ;)

  6. lauralaurentiu spune:

    CristinaP – a fost o neintelegere, sa speram ca am depasit-o cu totii. As putea sa imi activez moderarea comentariilor si asta m-ar scuti de multe neplaceri, dar m-am gandit ca blogul castiga interactivitate fara moderare. Nici eu nu mai stiu cum e mai bine! :))

  7. lauralaurentiu spune:

    bucatar maniac – placerea e de partea mea, ma bucur mult ca e pe gustul tau!

  8. bucatar maniac spune:

    Laura, prajitura este foarte faina! Eu sunt dintre cei care o prefera cu frisca ;).

  9. Mihai T. Ioan spune:

    Eu unul mi-s atât de bătrân că nu mai ţin cont la răutăţi. Ţineţi minte fetelor şi doamnelor, în arta culinară nu există furturi ci doar împrumut constructiv! O să vedeţi că o să crească standardul de calitate la blogări, fiindcă OCHIUL STĂPÂNULUI ÎNGRAŞĂ VITA, aşa cum zice bănăţanul.
    Eu unul mă simt aşa de bine în boglosferă de când m-am făcut blogonaut chit că am dat peste atât amatorism că s-o împăroşat pielea pe mine. De aceea nici nu am de gând să scriu reţete la mine pe blog ci să povestesc mâncarea, aşa cum povesteam despre cătănie, despre prima dată când am ieşit la joc la negeie şi cum am ţucat prima fată. Cu sufletul tremurat şi cu emoţie.
    Măi o dată felicitări, eşti o blăgăriţă de nivel maxim.
    Uica Mihai

  10. Lale spune:

    O idee minunata Laura ma inspir si de pe alte bloguri in cea ce priveste gatitul dar acum am retete la tine pe blog cum se zice,,mura in gura" ptr.un prinz delicios

  11. Cristina P spune:

    Laura L, iti cere scuze, dar am vazut foarte bine ca nu ai participat in nici un fel, la cele ce a zis Nati. Iti multumesc si la randul meu imi cer scuze, pentru ca nu imi plac acest tip de discutii si mai ales a persoanelor care se afisa in "anonim". Iti apreciez blogul de mult timp, te-am inscris in rubrica mea saptamanala "Ce retete mi-au placut aceasta saptamana pe blogurile culinare romanesti"- a-i fost numita de cateva ori, saptamana asta cu "Dovleceii umpluti". Iti doresc o duminica placuta…

  12. lauralaurentiu spune:

    Laura, sunt fericita ca ti-am facut o marunta bucurie, in prag de week-end, pe care ti-l doresc minunat!

  13. lauralaurentiu spune:

    Ina draga, placerea e de parte mea! Un week-end frumos!

  14. lauralaurentiu spune:

    Cristina P, imi cer scuze, nu te cunosc si in ce ma priveste nu mi-as fi permis sa emit niciun gen de judecata la adresa ta, cu atat mai putin acuze. Nici macar sa fac speculatii privitor la identitatea "ilustrilor anonimi" mai sugubeti nu imi permit.

  15. lauralaurentiu spune:

    Nati, eu nu mi-am permis sa emit nicio acuza, asa incat, cu tot respectul, te rog si pe tine sa nu o mai faci pe viitor, pe blogul meu. In rest, multumesc pentru sustinere. :)

  16. lauralaurentiu spune:

    Daniela – ma bucur mult, sa va fie de bine! :)

  17. lauralaurentiu spune:

    Elena Toma – eu iti multumesc pentru atentia cu care ma urmaresti! Te mai astept cu drag!

  18. Daniela spune:

    Multumesc pentru reteta, am pregatit prajitura rasturnata cu mere caramelizate si mi-am surprins logodnicul foarte placut. Eu am imbracat-o in frisca, asa cum ai sugerat la final.

  19. Nati spune:

    Cristina P, aha, deci te simti cu musca pe caciula, ha? :))) Nu te supara, dar stiindu-ti istoricul (ma refer in special la faza cu medalionul si la cea cu cartofii facuti de Miha), si mai ales stiind ca ai o rubrica similara pe blog, am ajuns la concluzia naturala ca primul comentariu vine din partea ta. Acu, daca m-am inselat, imi cer public scuze de la tine. Dar impresia a ramas, sa stii..
    Laura, imi cer scuze si de la tine, si te rog sa stergi aceste comentarii ale mele, pentru ca n-au legatura cu subiectul.

  20. Laura spune:

    Laura scumpa, arata minunat prajitura ta rasturnata, asa rumena cum sta ea pe platouas! Te pup, un sfarsit de saptamana minunat!!!

  21. Cristina P spune:

    Nu am inteles prea bine ce se intampla. Cand scriu un comentariu, am curajul sa asum ceea ce spun – numele meu este Cristina P si scriu in blogul Ciocolata si zahar.

  22. Elena Toma spune:

    Faina prajitura! Simpla, asa cum ai spus, dar pe gustul meu, mie chiar astea simple imi plac mai mult!

  23. Ina spune:

    Wow! Prajitura ta arata minunat, Laura draga! Ia sa fac si eu una la fel in weekend!

  24. Nati spune:

    Laura, bag mina in foc ca anonima cu copiatul e cristina de la ciocolata si fructoza, sau cum se mai numeste blogul ei. Tipa asta sufera de mania persecutiei, i se pare ca toata lumea ii fura retetele/ideile si le prezinta drept personale. :)))
    Si acum on-topic: prajitura ta e faina de tot!
    Astept curioasa prajitura de saptamina viitoare!

  25. Anonymous spune:

    Multumesc!!!!!!!!!!!!!!

  26. lauralaurentiu spune:

    Corala Diodor Nicoara.

  27. lauralaurentiu spune:

    Cristina, iti multumesc frumos!

  28. lauralaurentiu spune:

    Gabriela Cara – eu te felicit din nou, creatiile tale sunt intotdeauna o bucurie pentru ochi si pentru suflet!

  29. lauralaurentiu spune:

    Multumesc, kata :) !

  30. Anonymous spune:

    Va rog frumos , ajutati-ma sa-mi amintesc cum se numeste un grup folcloric format din barbati, condus de un domn, mai in varsta, care e si profesor la Conservator, sper sa nu ma insel.Cred ca e de undeva din S tarii, dar nu Florin Vasilica, nici Gelu Voicu. Va rog!

  31. lauralaurentiu spune:

    Edith, multumesc din suflet! Ma bucur mult ca ti-a placut!

  32. kata spune:

    interesanta idee …felicitari

  33. Cristina spune:

    O prajitura foarte frumoasa :) Prajitura asta simpla cum ii zici tu chiar arata foarte bine.

  34. Edith spune:

    Laura, imi place mult reteta si mai ales cum ai prezentat-o. E o prajitura rasturnata simpla, e adevarat, dar mai sunt si tineri pentru care poate parea complicata. Cu explicatiile tale sigur le va reusi si lor!

  35. Gabriela Cara spune:

    Scumpa Laura, arata minunat prajitura! Felicitari!

  36. lauralaurentiu spune:

    :)) Ce copiez?

  37. Anonymous spune:

    Copiezi…Bravo…