Cautare in site
x inchide
prajitura tavalita cu cocos cum se face reteta pas cu pas prajitura tavalita

Prăjitura tăvălită

Reteta de Seicean Laura
Adaugata la 27.03.2018
4.7
(11)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.7 / 5. Voturi 11

Fii primul care acorda o nota!

Ne gasesti si pe

Știri culinare cu subiect asemănător:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 comentarii la Prăjitura tăvălită

  1. ionut spune:

    Buna seara
    citeam comentariile pentru kinder pingui pe care vreau sa o fac maine si mi-am adus aminte ca trebuie neaparat sa va scriu de aceasta tavalita pe care am facut-o de pasti.
    Este cea mai buna prajitura si foarte simplu de facut

    Pandispanul delicios, mi-a iesit cam umed la mijloc (nu stiu cum e in mod normal , a trecut testul scobitorii) dar nu am regretat ca a iesit mai umed; la urmatoarea tura planific sa iasa tot asa umed; pentru ca a doua zi ciocolata se usuca la fel si fulgii, iar acea umiditiate a pandispanului compenseaza extraordinar.
    combinatia cu ciocolata si fulgii de cocos e uimitoare. o treime le-am mancat inainte sa le termin de tavalit pe toate, ca sa nu zic ca marginile blatului de pandispan le-am mancat instant, ba chiar si crema de pandispan necoapta are un gust care da dependenta; am gustat din el cam mai mult decat e normal :)

    Pentru glazurare data viitoare m-am gandit sa-mi fac o instalatie mai eficienta ,acum am folosit polonicul perforat pentru paste, ( poate 2 ibrice si o strecuratoare ),ca sa nu-mi ramana atata ciocolata nefolosita

    Cateva le-am tavalit si in nuca, ca am pofiticiosi carora nu le place cocosul. Voi incerca si cu fistic
    Si contrastul acela dintre blat si ciocolata arata fenomenal.

    Recomand 100% aceasta prajitura.

    Singurul regret este ca nu am facut mai multa

  2. Giany spune:

    Ce fel de ciocolata? Daca tot dati retete scrieti si detaliile nu ne – o aruncati asa….

    • Absolut de care vă place dumneavoastră. Eu am folosit ciocolată LaChinata cu ulei de măsline și sare marină. Aveți de unde s-o procurați sau veți condiționa prepararea prăjiturii de disponibilitatea exact a acestui brand de ciocolată? Ar fi o greșeală, prăjitura va reuși cu exact tipul de ciocolată pe care-l aveți, nu depinde de aceste detaliu.

  3. Giany spune:

    Cu ventilatie?

  4. ileana spune:

    nu mi-a iesit, e prea putina faina. am cuptor clasic si nu am putut sa il pun fix la 180grade. nu recomand. aproape s-a ars (la foc mic!!) dar interiorul e inca umed

    • Doamnă, rețeta e făcută după o alta, postată de cineva din Australia. Linkul către rețeta care ne-a inspirat îl găsiți în articol. Noi doar am testat-o și ne-a reușit, după cum bine puteți observa. Aveți cuptor ”clasic”, ziceți? Nu știm exact la ce vă referiți, dar atâta timp cât nu ați respectat temperatura de coacere, nu puteți blama rețeta. Cu toate că dumneavoastră ați scris cu atâta țâfnă că nu recomandați, eu totuși vă recomand să acoperiți blatul cu o coală de hârtie de copt umezită și să continuați coacerea la foc mic până iese scobitoarea curată. Recomandarea este valabilă și pentru alte blaturi/aluaturi dulci. O zi bună!

  5. APOSTOL VIORICA spune:

    Foarte buna si usor de pregatit!

PUBLICITATE
PUBLICITATE