Cautare in site
x inchide
chiftele-marinate-reteta-pas-cu-pas-cum-se-fac-chiftelele-marinate

Chiftele marinate, reteta ca la mama

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 16.01.2015
Rating
4.9
(389)
SARI LA RETETA
Rating
4.9
(389)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

59 comentarii la Chiftele marinate, reteta ca la mama

  1. Daniela spune:

    multumesc pt reteta. formidabil! nu am pus la cuptor ci am continuat pe aragaz la foc mic.

  2. Anda spune:

    Excelenta reteta! De jumatate de an am descoperit-o si mereu o caut ca sa fiu convinsa ca nu sar etape. Tot de atunci caut retete doar pe acest blog culinar. Felicitari si multumesc!

  3. Daniela spune:

    Excellent! Am adaugat si o lingura de mustar la sos, a iesit nemaipomenit!

  4. Cibi Ioana Miruna spune:

    Mă apuc acum :) mi am pregătit toate ingredientele..sper sa imi iasa ca ale dvs.
    Cu multumiri
    …revin cu un comm dupa ce termin

  5. Silvana Olariu spune:

    Delicioase!!! Am servit o cină de sărbătoare, datorită chifteluțelor marinate!!!
    Când voi mai face chifteluțe, voi proba și varianta în sos de muștar, cele nemțești!
    Sigur ne vor încânta, suntem din Banat!?
    Va îmbrățișez cu drag?

  6. nik spune:

    multumesc d-na Laura ,imi place reteta asta de chiftele marinate

  7. Alexandrs spune:

    Se pot face in cantitate mai mare si congela?

  8. Simona Seufert spune:

    Draga mea, acuma mie dor mult de tot de Romania!

  9. florinel spune:

    Nu cred ca strica si putin marar in compozitie,dupa parerea mea ii da o aroma deosebita chiftelutei. Felicitari!

  10. onet spune:

    Mancare rapida si aleasa ., Excelent , gatiti cu incredere retetele Laurei .

  11. Popovici Adrian spune:

    Super sos….recomand tuturor cu caldura.

  12. stela spune:

    In sos se pune si o lingurita de otet ,de aia le zice marinate

  13. Georgia spune:

    Care ar fi un inlocuitor bun de paine pentru cei care sint intoleranti la gluten? Am incercat sa fac chiftelele fara paine, dar ies beton.

    • Incercati cu cartofi fierti si zdrobiti. Ar trebui sa mearga bine. :)

    • mariana spune:

      Cartofi cruzi razuiti, ii puneti fara sa-i stoarceti, deoarece contin amidon, fac chiftelele foarte pufoase, iar carnea sa nu fie prea seaca, ex. la pulpa de porc mai adaugati putina grasime tocata sau cumparati carne gata tocata din comert, , dar sa nu fie vita-porc

  14. Lusia Kuiumgian spune:

    Da reteta este f buna Am folosit carne curcan si porc Sosul l-am facut exact cum a fost descries (f bun)
    Doar am eliminat patrunjelul si am folosit chimion si enibahar pentru chiftele (astea erau mirodeni folosite de mama)

  15. Locuri De Munca Mari spune:

    Job part time –full time

    Cu incredere si seriozitate,
    dumneavoastră veți descoperi un proiect absolut nou la nivel planetar, un
    proiect care are capacitatea de a oferi o viata frumoasă multor români
    inteligenți și deschiși la nou.

    Dată fiind importanța
    excepțională a acestui proiect, dorim să folosim o metodă cu totul inedită și
    specială prin care să selectăm numai persoane extrem de serioase, dispuse să
    asimileze ceva nou și de viitor.

    Vă aștept cu drag să lucrăm împreună!

    Cei interesati trimiteti-mi
    texul INFO la adresa: toonlysmart@yahoo.com

  16. Krauss Petra spune:

    Arată foarte bine, felicitări! Îmi aminteşte de mesele în familie din copilărie. https://krausspetra.wordpress.com/

  17. Mona Leonte spune:

    Ce bine arată! Într-adevăr, prăjeala nu e prea sănătoasă, dar dă un gust aparte mâncării. https://monaleonte.wordpress.com/

  18. Constantin45 spune:

    Cred ca am uitat de aceasta reteta…O voi (re)face mai altfel. Chiftelele le voi coace si rumeni la cuptor. De ceva timp am renuntat la prajiri in ulei.