Cautare in site
x inchide
chiftelute in sos de rosii cu busuioc 1

Chiftelute in sos de rosii cu busuioc

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 09.01.2014
5
(7)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

5 / 5. Voturi 7

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

29 comentarii la Chiftelute in sos de rosii cu busuioc

  1. Schimbare Sticla spune:

    Arata extraordinar, multumesc :)

  2. Elena spune:

    Eu fac aceste chiftelute marinate de 40 ani, dar n-am folosit busuioc si nici nucsoara. Pentru cine nu este obisnuit cu gustul acesteia din urma, e destul de riscant sa puna. In schimb, in sos adaug 1-2 foi de dafin si1 lingura de otet (ideal este otetul balsamic). De fapt foaia de dafin si otetul dau caracterul de sos marinada. Sper sa nu va suparati pe mine daca am facut aceste completari.

  3. Elena spune:

    Multumesc mult de tot pentru retele tale, mi-au iesit de fiecare data si nu sunt o mare gospodina. Fiecare reteta pe care am incercat-o a iesit perfect, placintele turcesti, painea pentru sandwich, placinta cu branza si acum chiftelutele. Daca ai scrie o carte as fi prima care ti-ar cumpara-o. Te pup.

  4. Didi spune:

    Nu cred! Azi dimineata am cumparat carne ca sa gatesc chiftele clasice. Pai, acum le fac asa. Nu m-as fi gandit sa le mananc cu paste dar chiar merg. N-am stiut, sa fi luat si busuioc. Pun de la plic.

    • lauralaurentiu spune:

      Te astept cu vesti bune, Didi. Merge si busuioc uscat in sos, de ce nu ?

      • Didi spune:

        Laura, entuziasm general! Ceilalti se strang pe-acasa la orele astea, de aceea am gatit tarziu. Am zis ca doar sa gust doua chiftelute cu sos ca, nah, era aproape seara si s-o las pt. maine la pranz. Pai, … mi-am mai pus si a doua oara, cu vinovatie :P. Acum nu vreau sa spun multe, ca sa nu par deplasata cu laudele. Concluzie: nu stiam sa prepar acest fel de mancare, il faceam dupa ureche, un sos clasic de rosii cu chiftele prajite. Busuioc nici vorba sa fi pus. Acum nu zic mai multe dar am chibzuit si am priceput ce nu faceam si nu puneam si de unde diferenta mare de gust (si metoda alta). Voi povesti pe blog saptamana viitoare cred. Ai acumulat multa experienta, cateva nuante intr-o mancare pot schimba totul. Multumim pentru reteta. :)

      • lauralaurentiu spune:

        Ma bucura tare mult entuziasmul tau, Didi :). Exact, cateva mici subtilitati transforma o mancare cu totul. Sa va fie de bine!

        2014/1/10 Disqus

  5. ONESTA B spune:

    Adevarata de la inceput de an … La multi ani !
    O reteta demna de retinut in caietul cu bunatati …