Cautare in site
x inchide

Tocanita de vita cu ciuperci

ADVERTORIAL
Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 21.02.2015
Rating
4.9
(36)
SARI LA RETETA
Rating
4.9
(36)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

23 comentarii la Tocanita de vita cu ciuperci

  1. Catalin J. spune:

    Buna ziua,

    Foarte buna reteta, mi ati salvat viata in situatii fara inspiratie. Vreau sa mai punctez o chestie. Instinctul meu de bucatar amator imi spunea intruna ca ” este mai mare pacatul sa tai bucățelele de carne sa le calesti apoi sa le pui la fiert cu legumele, FARA OS.” Ma tot macina gandul asta dar am zis totusi sa merg mot a mot cu reteta. Ca apoi sa vad ulterior in poze ca ați pus si osul la fiert impreuna. Poate am fost neatent dar cred ca n ar fi o idee rea sa speficicati si asta in reteta.

    Abia astept sa o iau de pe foc si sa gust din ea!

    Toate cele bune!

  2. Simona spune:

    Comentariul este răutăcios. Dar și răspunsul pe măsură. Va urmăresc cu drag retetele dar comportamentul dumneavoastră lasa de dorit. Îmi dau seama ce fel de persoana sunteți după cum răspundeți. ?

    • Nici nu știu ce să zic, mă întrebați ce fel de persoană sunt sau faceți o apreciere. În cazul în care semnul ăla de întrebare nu a ajuns acolo din eroare, vă răspund cam cum mă evaluez eu: sunt felul de persoană care s-a săturat să fie evaluată de persoane care nu sunt calificate să facă asta, așa cum s-a săturat și de proști grămadă – nu, nu îmi cer scuze – care își permit să mă jignească pe site-ul unde le ofer informații, unde muncesc și plătesc găzduire, ingrediente etc.

  3. Toteu spune:

    O reteta retarda. Cica tocanita cu ciuperci.
    Dsr in reteta nu scrie nimic de ciuperci.
    Vai de capul vostru de asa zisi bucatari

    • Tot tu, cred că e vai de capul ălora care nu reușesc să înțeleagă sensul unui text atât de simplu cum e o rețetă culinară! Mi-e și teamă să mă gândesc ce înțelegi tu dintr-un text literar.

      Așadar, în rețeta despre care vorbim, referire la ciuperci se face:

      1. în lista de ingrediente, când ți se spune că ai nevoie 300 de grame și de care anume ar trebui să fie ele. Ai înțeles acum? 300 de grame de ciuperci, pentru a determina cantitatea asta ai nevoie de un instrument de măsurare care se numește cântar.

      2. la punctul 4 al preparării, unde scrie exact așa: ”Se adauga rosiile cu bulion maruntite si CIUPERCILE taiate in jumatati si/sau sferturi, dupa marime. Se mai gateste totul 15 minute si se lasa sa scada dupa gust.” Autorul a vrut să zică să le tai în jumătăți, dacă-s mici (ciupercile) sau în sferturi, dacă-s mai mari. După ce-s tăiate și le dai drumu-n mâncare, mai gătești 15 minute.

      Și mai ai tupeul să dai diagnosticul de retard :)))

  4. Cristina Cojea spune:

    Buna seara , ca la mine este o ora tirzie cind va scriu . Am facut aceasta tocanita . Nu pot sa va spun cit de mult ma bucur ca am gasit aceasta reteta . Simpla , gustoasa si foarte usor de facut . Intr-un cuvint DELICIOASA . Imi place foarte mult carnea de vita dar nu stiu sa o gatesc in multe feluri , asa ca , cind am gasit aceasta reteta a trebuit sa o fac ca muream de pofta . Vreo doua zile m-am gindit la ea la servici . M-am gindit ca daca nu o fac , a treia zi o sa fiu bolnava . Zis si facut . Intoarsa de la serviciu , am facut tocanita . Am folosit un vas de tuci ,( cum zicem noi la tara :) ) am urmat instructiunile din reteta , am fiert tocanita pe aragaz , acoperita , la foc mic, mic si intradevar dupa doua ore am avut o tocanita cum nici nu am visat vreodata ca o sa fac :) mai sa ma frig la limba de nerabdare sa o maninc !
    Acestea fiind spuse multumesc pentru reteta . O recomand cu incredere .

  5. Demential, iti lasa gura apa

  6. denise spune:

    Am incercat-o azi. A iesit extraodinar de buna, si in plus, e foarte usor de facut. Cu siguranta intra pe lista retetelor preferate! Mi-a placut ca reteta nu avea cartofi, care o face sa aiba un gust de tocana prea obosita, de care oricum deja am mancat destul… :) Am pus-o in cuptor, cu capac. Am uitat de faina, dar tot a fost foarte bun incat nici pe viitor nu voi pune. Multumesc foarte mult de retetele gustoase!

  7. Alexandru spune:

    Multumesc mult pentru reteta chiar am incercato si a iesit perfect

  8. Doina spune:

    Multumesc Laura, ieri seara am avut o cina foarte gustoasa datorita retetei tale. Am petrecut mult timp dar nu a fost foarte greu, in schimb foarte gustos.

    • Laura Laurentiu spune:

      Ma bucur mult, mult, sa va fie de bine! Ca o coincidenta, nu e mult timp de cand am facut si eu o tocanita de vita :)).

  9. Codruta spune:

    Este delicioasa, am probat-o