Ce este un bufet suedez și unde a apărut prima dată? Ce fel de preparate se potrivesc pentru servirea pe …
Pastă de fasole roșie cu sfeclă – rețetă de aperitiv vegan simplu și gustos, gata în doar câteva minute. Dip …
Hummus roz – rețeta de hummus de năut cu sfeclă roșie prezentată cu poze. Hummus cu sfeclă roșie, lista de …
Vinete japoneze glazurate cu miso – rețetă pas cu pas, cu lista de ingrediente la gram, explicații detaliate despre ingrediente …
Aperitiv choux sărat cu brânză și somon – rețetă festivă, rapidă și gustoasă, prezentată detaliat, cu lista de ingrediente la …
Ouă umplute cu pastă de pește din conservă – ton, sardine – aperitiv simplu, gustos, rapid de pregătit, perfect pentru …
Cheesecake sărat cu cremă de brânză sărată, bacon crocant și fructe uscate pentru un contrast delicios și apetisant. Aperitiv festiv …
Această rețetă de brânză cu roșii la cuptor este un aperitiv grecesc foarte apreciat. Cred că cei mai mulți dintre …
Aceste ouă marinate în stil asiatic – ouă pentru Ramen (Ajitsuke Tamago) sunt unul dintre cele mai delicioase și populare …
Fasole scăzută de post, la cuptor – rețeta grecească Gigandes Plaki prezentată în format video. În rețeta video de mai …
Mici pe pâine – rețetă video, o modalitate simplă și rapidă de a ne bucura de gustul tradițional românesc al …
Drob de miel tradițional, rețetă video. Cum se face un drob de miel, aperitiv românesc tradițional pentru Paști. Rețetă de …