Cautare in site
x inchide
piept de pui gratar, reteta piept de pui umplut cu branza gratar

Piept de pui la gratar umplut cu branza de capra

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 10.05.2012
5
(3)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

5 / 5. Voturi 3

Fii primul care acorda o nota!

Au incercat aceasta reteta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 comentarii la Piept de pui la gratar umplut cu branza de capra

  1. Virgilutz spune:

    Draga Laura, cu tot respectul si admiratia pentru minunatele retete oferite noua, novicilor, m-a surprins in v-clip la minutele 1:47″ si 2:37″ anuntul unui ingredient toxic, otravitor – de cand ma stiu, a se feri lumea: „ceapa ciorii!?”. O fi vorba de „ciboulet” – ceapa verde de ajium?! Sa nu mi-o iei in nume de rau, dar am vazut copii intoxicati rau consumand ceapa ciorii in stare salbatica, desi li s-a atras atentia. Cu compasiune, Virgilutz

    • lauralaurentiu spune:

      :)) Ciboulet sau chives, „ceapa ciorii” e o denumire pe care o stiu de la muma, dar nu se referea dumisale la vreo buruiana otravitoare, ci la exact ceapa asta de frunze, care crestea ca iarba intr-un clot umbrit din gradina. Cine stie, cate denumiri circula in paralel… in Romania am vazut ca se mai foloseste termenul de „arpagic” pentru a denumi buruiana asta (cea comestibila), dar pentru mine arpagicul chiar inseamna altceva, cepele mici cat unghia pe care le puneam primavara in straturi.

      2012/6/2 Disqus

      • Virgilutz spune:

        Multumesc pentru lamuriri; aferim pt. arpagic; cand ma ghingiesc ca unii pun la mare pret salata de „pis-en-lit alias – papadie, curu gainii, creasta cocosului, coada calului, traista ciobanului, astea de ceai medicinal …toacie-s bunie, dar cu mica masura. Numai bine, si la mai multe …si minunate retete -:)))

  2. Andrei spune:

    Super. Voi face curand :P

  3. pansy spune:

    Mmmm.. gustos si aromat

  4. Virgilutz spune:

    Ingrediente, arome, preparare, – contrastează toate prin culoare și degustare, intr-un: 
    – „sumum exquisite” prețios al prezentării pentru novicele dar curiosul cetitor! 
    Vorba ta – „Ce să ne dorim mai mult”:)))