Cautare in site
x inchide
piept de pui gratar, reteta piept de pui umplut cu branza gratar

Piept de pui la gratar umplut cu branza de capra

ADVERTORIAL
Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 10.05.2012
5
(4)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

5 / 5. Voturi 4

Fii primul care acorda o nota!

Au incercat aceasta reteta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 comentarii la Piept de pui la gratar umplut cu branza de capra

  1. Virgilutz spune:

    Draga Laura, cu tot respectul si admiratia pentru minunatele retete oferite noua, novicilor, m-a surprins in v-clip la minutele 1:47″ si 2:37″ anuntul unui ingredient toxic, otravitor – de cand ma stiu, a se feri lumea: „ceapa ciorii!?”. O fi vorba de „ciboulet” – ceapa verde de ajium?! Sa nu mi-o iei in nume de rau, dar am vazut copii intoxicati rau consumand ceapa ciorii in stare salbatica, desi li s-a atras atentia. Cu compasiune, Virgilutz

    • lauralaurentiu spune:

      :)) Ciboulet sau chives, „ceapa ciorii” e o denumire pe care o stiu de la muma, dar nu se referea dumisale la vreo buruiana otravitoare, ci la exact ceapa asta de frunze, care crestea ca iarba intr-un clot umbrit din gradina. Cine stie, cate denumiri circula in paralel… in Romania am vazut ca se mai foloseste termenul de „arpagic” pentru a denumi buruiana asta (cea comestibila), dar pentru mine arpagicul chiar inseamna altceva, cepele mici cat unghia pe care le puneam primavara in straturi.

      2012/6/2 Disqus

      • Virgilutz spune:

        Multumesc pentru lamuriri; aferim pt. arpagic; cand ma ghingiesc ca unii pun la mare pret salata de „pis-en-lit alias – papadie, curu gainii, creasta cocosului, coada calului, traista ciobanului, astea de ceai medicinal …toacie-s bunie, dar cu mica masura. Numai bine, si la mai multe …si minunate retete -:)))

  2. Andrei spune:

    Super. Voi face curand :P

  3. pansy spune:

    Mmmm.. gustos si aromat

  4. Virgilutz spune:

    Ingrediente, arome, preparare, – contrastează toate prin culoare și degustare, intr-un: 
    – „sumum exquisite” prețios al prezentării pentru novicele dar curiosul cetitor! 
    Vorba ta – „Ce să ne dorim mai mult”:)))