Cautare in site
x inchide
chiftele de naut cu sos de rosii aromat-2

Chiftelute de naut cu sos de rosii aromat

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 25.11.2014
5
(5)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

5 / 5. Voturi 5

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 comentarii la Chiftelute de naut cu sos de rosii aromat

  1. CALIN spune:

    Sunt uimit de acuratetea retetelor publicate pe acest blog culinar. Orice am incercat mi-a iesit perfect. Sunteti bucatar de meserie? Si chiar daca sunteti sau nu, putini au harul de a explica atat de bine. Felicitari si mii de multumiri!

    • Laura Laurentiu spune:

      Va multumesc foarte mult pentru aprecieri, ma onoreaza. Da, sunt bucatar profesionist, am avut sansa de a ma forma sub indrumarea lui Nico Lontras. Un astfel de maestru iti da un start optim in meserie. :)

  2. Marta spune:

    La multi ani! Delicioase chiftelele, dar si sosul. Felicitari!!!

  3. Anna Müller spune:

    Dupa cum zicea un domn simpatic mai sus, risc sa ma fac vegetariana :D Prezentare de exceptie :)

  4. Alina spune:

    cele din cuptor nu ies mai seci? mai fac crusta?

    • lauralaurentiu spune:

      Asa cum am spus si in articol, da, ies ceva mai seci si crusta e mai palida. Dar au si calorii mult mai putine. :) Fiecare opteaza pentru varianta care ii convine :).

  5. SavoriUrbane spune:

    am facut ceva similar insa am inlocuit semintele de floarea soarelui cu arahide. senzational de gustos!

  6. Zana Veggie spune:

    Crezi ca e ok sa folosesti naut din conserva? Eu incerc sa ma feresc de produsele procesate. As prefera o reteta similara dar cu naut fiert acasa.

    • lauralaurentiu spune:

      Ca sa fi folosit naut uscat, ar fi trebuit sa ii aplic aceeasi procesare pe care i-au aplicat-o si producatorii conservei :). Adica: inmuiat peste noapte in apa rece, oparit, apoi trecut in apa foarte rece, ca sa se ridice la suprafata ceva pielite, care trebuie indepartate cu o spumiera, apoi fiert in apa cu sare si bicarbonat pana se inmoaie. Conserva este o „scurtatura”, ai dreptate, dar una acceptabila, pentru ca nu contine niciun fel de conservanti si nici un fel de alte ingrediente decat naut, apa si sare.