Cautare in site
x inchide

Minitarte Jazz

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 10.03.2012
4.3
(6)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.3 / 5. Voturi 6

Fii primul care acorda o nota!

Ne gasesti si pe

Știri culinare cu subiect asemănător:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

28 comentarii la Minitarte Jazz

  1. Laura Matei spune:

    Le-am facut si eu duminica trecuta, au iesit super, multumesc pt reteta, sunt f fine si f bune!

  2. foarte fain arata, si ma gandesc ca nu se lasa mai prejos nici la gust. cu siguranta le voi incerca in curand!

  3. Raluca_bozintan spune:

    Doamna Laura as avea o mare rugaminte la dumneavoastra…mai ales ca stiu ca improvizati mult in retete si prezentati reteta pas cu pas…de ceva vreme ma obsedeaza o anume prajitura si daca ati putea,sau daca ati vrea si ar fi pe gustul familiei sa faceti o prajitura care pe mine ma obsedeaza de  ceva vreme ma repet..va dau aici linkul http://www.sgdessert.com/2009/05/hazelnut-royaltine-by-hilton.html  Va rog pe dumneavoastra pt ca stiu ca obsinuiiti sa traduceti retete si sytiu ca si faimoasa Kinder Pinguin dumneavoastra ati tradus-o si prezentat-o pas cu pas.Bun akuma la rugamintea mea nu e vorba de traducere ca daca era doar atat ma descurcam eu cumva..e vorba ca arata foarte bine prajiturika si kiar daca scrie in mare parte ce contine nu as putea-o reproduce…deci va rog daca o sa aveti candva timp,kef si pofta de asa ceva…nuj eu va rog..!Va multumesc anticipat!

    • CORNELIA ISPAS spune:

      Raluca, ai primit traducerea retetei? daca da, atunci trimitemi-o si mie. mi-a placut cum arata si cred ca e foarte buna…multumesc mult

  4. super! vreau si eu sa le incerc ,dar as evita coniacul pentru ca fetita mea are 7 anisori…ce alta aroma ar merge ?

  5. Mariana spune:

    In tartele astea sta multa arta: arta de a inventa retete minunate, arta de a decora aceste preparate, arta de a ne determina pe noi cei care salivam pe blogul tau macar sa ne imaginam ca o sa incercam sa le realizam candva. Felicitari pentru tot ceea ce faci pentru noi!

  6. Raluca spune:

    multumesc frumos doamna!mi-ati fost de mare mare ajutor!Sa va dea bunul Dumnezeu sanatate!Si o duminica placuta!sarutmana

  7. Raluca spune:

    o cutie albastra vian.Am scuturat energic cutia inainte sperand ca astfel ar mere treaba..dar nimic curge cat curge restul ramane pe fund inchegata…nu e inghetata dar de curand am dat pe maxim frigiderul.am observat nu e prezinta nici o modificare in gust…cu toate astea…o pot folosi doar in creme…imi parerau ca am cumparat atatea cutii..dar era un pret ft bun!eu una acelashi lucru l-am patit si cu smantana rosie de LaDorna..  nu stiu inka care e smavcheria..:(

    • lauralaurentiu spune:

      Absolut nimic nu are daca nu e inghetata. Pune-o intr-un castron, da-i cu mixerul si spor la treaba. Se va lichefia cand incepi sa o bati. Atentie, insa, sa nu o bati prea mult, ca se transforma in unt.

      2012/3/11 Disqus

  8. Raluca spune:

    Buna doamna!Va rog frumos sa ma ajutati!Am o nelamurire in legatura cu smantana dulce din frisca..Nujtiu de ce cand am cumparat-o(am luat vreo 10 cutii de 250 ml) si o scuturam se auzea ca e lichida (in magazin nu o tineau in frigider..) eu am bagat-o la frigider si e efectiv inchegata,nu curge trebuie sa tai cutia de tot ca sa pot scoate cu o lingura din ea bucatile inchegate de frishca.de expirat expira in luna mai..oare am tinut-o la o temperatura prea scazuta?Sau care sa fie cauza?Va multumesc anticipat!

    • lauralaurentiu spune:

       De la ce producator ai cumparat? Scutura energic cutia inchisa, se va mai lichefia (sper). Sa se intareasca asa de tare nu mi s-a mai intamplat. Sper ca nu e inghetata. Frsica trebuie sa fie cat de rece posibil cand o bati, dar nu chiar sloi de gheata. Taie cutia, in ultima instanta, si incearca sa o bati, dar cu cate 1 cutie (250 ml.) nu toata cantitatea deodata, sa vezi ce se intampla.

  9. Loredanabotos spune:

    Prima data le-am vazut seara trecuta pe facebook si efectiv mi-au luat ochii. Le-am notat pentru ziua de pasti. Multumesc pentru idee. Esti grozava :)

  10. are dreptate fata ta, inregistreaza-le

  11. Alexandrina Xandrinne spune:

    Cu adevarat superbe! Felicitari!!

  12. Tamarahorvath spune:

    doamne da is o nebunie.poti sa mori daca nu le faci.esti inventiva si bravo ca nu prea sunt cuvinte

  13. abia astept sa o prepar…esti cu adevarat minunata si sper sa ne oferi cat mai multe retete atat de frumos si bine prezentate ..te admir foarte mult si am preparat multe din retetele tale de cand te-am descoperit..
    multumesc pentru toate retele pe care le-am gatit si au iesit minunat de fiecare data !

    • lauralaurentiu spune:

      Iti multumesc mult pentru aprecieri si daca le faci, te astept cu impresii. Doar sa ai rabdare, ca e ceva de munca la ele ;).

      2012/3/10 Disqus

      • Mihaela spune:

                Am pregatit aluatul, e la frigider, abia astept sa vad cum ies tartele. Am o reteta cu unt, savoarea lui e inconfundabila, dar ma bucur ca am gasit o reteta cu ulei, caci arterele mele…

      • lauralaurentiu spune:

         Ai folosit ulei de nuci? Sa stii ca uleiul de nuci pe care eu l-am indicat aduce o aroma grozava aluatului, e un ulei puternic aromat. Daca n-ai avut, musai sa ti-l procuri pe data viitoare (se gaseste la carrefour) :). Mult succes, astept cu nerabdare impresiile tale finale.

      • Mihaela spune:

        Sa-ti povestesc. Da, ulei de nuca. Cojile au iesit minunate, arata ca niste cosulete, am forme de tarta, din alea individuale. Le-am umplut cu ganache de ciocolata amaruie, orange curd si un carliont de portocala.

      • lauralaurentiu spune:

        Foarte faina combinatie :), ma bucur mult ca ti-au reusit si ti-au placut. Sa-ti fie de bine!

        2012/3/11 Disqus

PUBLICITATE
PUBLICITATE