Cautare in site
x inchide
prajitura fara coacere cu mere si crema de branza

Prăjitură fără coacere cu mere și cremă de brânză

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 17.09.2015
Rating
4.9
(253)
SARI LA RETETA
Rating
4.9
(253)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

42 comentarii la Prăjitură fără coacere cu mere și cremă de brânză

  1. Silvia Cohan spune:

    Geniala reteta ❤️
    L-am facut a 5-a oara in 3 saptamani si prima data cand am gustat din el, am zis bravo Laura Laurentiu ❤️
    E atat de fin si gusturile i se imbina perfect ❤️
    Divina ❤️

  2. Constantin spune:

    O combinatie destul de interesanta. A iesit super buna. Norocul incepatorului.

  3. Eleonora Farcut spune:

    Excelenta! În loc de crusta de biscuiți am folosit piscoturi care s-au inmuiat perfect de la sucul merelor. Recomand!

  4. Anca spune:

    Pentru cei care n-au torță de bucătărie și se grăbesc: inelul formei merge încălzit rapid și cu un uscător de păr. :))

    Mulțumim pentru rețetă, Laura! :)

    A fost bună prăjitura.

  5. Andreea spune:

    Buna ziua! Multumesc pentru reteta. Eu am facut-o cu biscuiti fara gluten. A fost super gustoasa! Tava mea are diametru de 28 cm, nu a iesit foarte inalta, dar nu a contat la cat de buna e.

  6. Gheorghe Filimon spune:

    Bună ziua. Dacă înlocuiesc blatul de biscuiți cu un blat de vanilie ? Multumesc
    Am facut prajitura este delicioasă însă as dori sa înlocuiesc blatul de biscuiți.

  7. Anca spune:

    Prajitura a fost un real succes! Am facut ieri pentru familie, iar peste doua zile repet reteta pentru colegii de birou.

    Multumesc pentru reteta si claritatea cu care a fost expus fiecare pas.

  8. Oana Nan spune:

    Buna seara, Va urmaresc blogul de scurt timp, am incercat deja mai multe retete de prajituri, toate retetele au fost foarte bune..asa ca m-am abonat :) Am incercat si aceasta prajitura o data cu mere, si o data cu ananas in loc de mere, este absolut delicioasa!!! Ador aceasta reteta pe care ati creat-o si crema de branza in combinatie cu piure-ul de mere! :)

  9. Codruta spune:

    Buna ziua! As vrea sa fac si eu tortul dar problema este ca tava mea este de 26 cm, fac aceiasi cantitate sau mai mult. Caramelul mi.a iesit super, este deliciossss. Multumesc frumos pt reteta.

  10. Nina spune:

    Este perfectă . Mulțumesc din suflet .

  11. Gina spune:

    Am facut prajitura! Este o simfonie de gusturi…foarte buna!!! Desi initial ma gandeam ca merge si cu alte fructe, totusi tind sa cred ca marul este cel mai potrivit cu caramelul sarat. Multumim! :-)

  12. Andreea spune:

    Buna seara doamna Laura. As dori sa stiu cum ati facut decorul de mere? Multumesc

  13. Georgiana spune:

    Doamna Laura, buna ziua! Am facut caramelul si l-am pastrat in frigider. Pentru a-l pune pe tort trebuie incalzit pe baie de aburi sau la foc mic? Multumesc anticipat.

  14. Anonymous spune:

    Ajung 100 ml caramel pentru a pune deasupra tortului? Dumneavoastra unde ati gasit glucoza lichida? Multumesc :)

  15. Adyna spune:

    Cel mai mare succes realizat vreodata cu o prajitura!!!! Este minunataaaaa!!!
    Multumesc!!!

  16. Maria spune:

    Testat cu succes. Foarte bun tortul :)

  17. lenuta spune:

    cum facem topingul de caramel?

  18. claudia spune:

    Absolut delicioasa!!!!!!Multumesc pentru reteta!!!!

  19. Cati spune:

    O prajitura superba, am facut-o in weekend si toti cei care au gustat au zis ca e divina. Multumesc de reteta!

  20. Eniko spune:

    Arata extraordinar de bine. Topping ul de caramel sarat ma dat pe spate hehe. Am sa incerc sa prepar si eu tortul acesta!
    o zi buna

  21. alex spune:

    am incercat reteta ..a iesit bestial …succes in continuare!

  22. Ventiris spune:

    TE URĂĂĂĂĂSC! :D
    Săru-mâna pentru rețetă! E super, așteptam de multă vreme așa ceva!

  23. CLAUDIA spune:

    Un deliciu absolut aceasta prajitura!!!!Am facut-o pentru azi si,ca de obicei cand prepar o reteta de-a ta,Laura,a avut un succes extraordinar!!!!Multumesc pentru ca existi!!!

  24. Eva Stancu spune:

    E o reteta care, in momentul in care o citesti iti propui sa o faci neaparat.Dar nu pot sa nu ma intreb daca s-ar putea face variatiunii pe aceasta tema.Cu pere sunt sigura ca da,dar provocarea cea mare sunt smochinele care acum sunt coapte in gradina.Caramelizarea lor ar fi O.K,dar pireul nu stiu.Din experienta dumneavoastra puteti sa-mi risipiti din indoieli?