Cautare in site
x inchide
melci cu mere si scortisoara reteta laura laurentiu reteta de melci pufosi rulouri cu mere si scortisoara

Melci cu mere și scorțișoară

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 28.10.2020
4.8
(313)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.8 / 5. Voturi 313

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 comentarii la Melci cu mere și scorțișoară

  1. Ionela David spune:

    Mulțumesc din suflet pentru rețetă!!!
    Au ieșit fabuloși iar fiică-mea i-a lăudat până au dispărut toți!!!
    Sunteți mereu inspirația mea și va urmăresc cu mare drag 🤗🤗🤗

  2. Olivia spune:

    Foarte bune au ieșit, ideea cu cana cu apa fierbinte în cuptorul cu microunde, e fantastica, am sa o rețin si pentru alte aluaturi cu drojdie, mulțumesc!
    Va tot răsfoiesc rețetele si fac des cate ceva nou. :)

  3. ionel spune:

    As putea sa setez cuptorul pina in 50 gr. si sa il folosesc pe post de dospitor?

    • La maximum 35 de grade (Celsius) și să adăugați în cuptor și o cratiță (descoperită) cu apă fiartă, să facă abur. La fel de bine puteți folosi, pe post de dospitor, cuptorul cu microunde: puneți în interior un pahar cu apă și dați-i 2 minute, pe funcția cu putere maximă. La finalul celor două minute, puneți în cuptorul cu microunde castronul cu aluatul, alături de paharul cu apă fierbinte, care va aburi. Închideți ușa și, evident, nu mai porniți cuptorul. E un spațiu mic, paharul acela cu apă fierbinte și aburul vor face toată treaba.

  4. Diana spune:

    Au iesit foarte bune! ❤
    O reteta ușoară si pe placul intregii familii.

  5. Bocconcino spune:

    Pot schimba merele cu crema de cacao si scortisoara cu cocos?! nu prea imi prieste scortisoara. Multumesc pentru reteta !

  6. Simona spune:

    Buna ziua,

    Multumesc mult pentru actualizarea legata de programul cuptorului. Am facut azi, au iesit foarte buni.

  7. Jumbo spune:

    Buna ziua

    Se poate înlocui zaharul in rețetă cu ceva mai sanatos sau eventual eliminat si daca da afectează cumva rețeta descrisa?

    Multumesc ! De abia aștept sa o incerc!

    Cu stima
    Marius

    • Dacă eliminați zahărul veți obține un preparat cu gust de pâine. Dacă vă place pâinea cu mere gătite, atunci da, se poate. În aluat ar merge, poate, înlocui cu ceva îndulcitor care se pretează și pentru copt, dar nu pot să vă recomand eu unul, pentru că nu am folosit. Pentru mere, poate ați putea înlocui cu fructoză, care are calitatea de a se carameliza, poate și cu sirop de agave.