Cautare in site
x inchide

Prajitura Bienenstich

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 01.05.2009
5
(2)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

5 / 5. Voturi 2

Fii primul care acorda o nota!

Ne gasesti si pe

Știri culinare cu subiect asemănător:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

9 + 1 =

20 comentarii la Prajitura Bienenstich

  1. Mada spune:

    Imi spune-ti va rog frumos dimensiunile tavii? Va multumesc anticipat.
    As vrea sa incerc si eu reteta caci toate retetele ce le-am facut de la dvs. mi-au iesit grozave. Pt. asta va multumesc mult!
    Spor in continuare in bucatarie!
    Mada

  2. lauralaurentiu spune:

    Alex, smantana pentru frisca e totuna cu frisca lichida, doar sa fie de cea naturala (din lapte), nu vegetala. Aluatul se intinde direct in tava, eu as recomanda sa pui mai intai in tava hartie de copt. Am vazut variante de bienenstich facute cu aluat de chec in locul celui dospit, poate mai simplu si la fel de bun. Succes!

  3. Alex spune:

    Pare delicioasaaaaaaaaaaaaaaaaa!
    Am o intrebare! Smantana pt frisca pot sa o inlocuiesc cu frisca lichida? Sau e acelasi lucru? Apoi, aluatul se intinde cu mana direct in tava sau cum? Multumesc de reteta! Saptamana asta o fac!!!!!!

  4. laura laurentiu spune:

    Exact, yammy, daca pui 2 plicuri de budinca si un galbenus, nu mai pui faina.:)

  5. yammy spune:

    Laura numai bunatati faci:)
    Am o mica nelamurire in legatura cu crema, spuneai ca autoarea recomanda 1 galbenus si 2 plicuri de budinca, deci daca pun budinca nu mai pun si faina si toate cele sau cum?

  6. mikkey spune:

    Laura very interesting cake. Looks so good!

  7. Antzu' spune:

    imi place la nebunie reteta aceasta!e super ca si toate retetle de aici de altfel!felicitari pentru blog!

  8. Cami Witt.... spune:

    Am vazut poza de pe site,dar nu ca vreau sa ma laud,daca o vezi pe a mea..si fata asta acolo le cam incurca-zuckerkuchen nu e butterkuchen e diferit.Butterkuchen se face cu Buttermilch-iaurt batut.Nu inteleg o boaba din ceea ce scrie ea,dar e prea subtire prajitura,plus ca e musai sa aiba-crusta cu migdale si zahar.Scuze Un sfirsit de saptamina placut! Cami

  9. Cami Witt.... spune:

    Cum doresti,eu ma referam ca am deja una postata la mine pe mini-blog-care este rapida si super pufoasa

  10. laura laurentiu spune:

    Cami, uite- aici -am descoperit o reteta de butterkuchen potsta pe acelasi site de aceeasi autoare. O sa o incerc si pe asta, suna tare bine.

  11. Cami Witt.... spune:

    Claudia,mersi pt. invitatie,- nu sint mamica-,se aude interesant-Vitamine…Cind ai timp,te astept cu drag in blogul meu nascut pe 22.04 Hai ca vin la tine in blog. O zi buna!Pupici Cami

    Laura,Butterkuchen si Bienenstich,sint la noi un musai in brutarii,ca si cum ar fi la voi piinea pe masa..care aici nu se obisnuieste. Sau cind mergi sa serveti o prajitura,tot astea sint preferatele… O zi buna!
    Cami

  12. Claudia-Maria spune:

    No las ca nu-i bai egal cum era, hauptsache smecht (asa zice neamtu) adica lucrul principal sa fie gustos :))
    Cami eu de tine cum dau sa iti fac si tie o invitatie pe forumul Mamici in Germania,care de curand l-am transformat in Vitamine romanesti in Germania :))))))

  13. laura laurentiu spune:

    Si eu pe tine, Claudia, iti multumesc mult pentru vizita si pentru invitatie :). Ca sa elimin echivocul, am editat si am scris „desert traditional german” – asa cred ca e mai corect si mai complet :))

  14. Claudia-Maria spune:

    Nu sunt eu experta deloc, din pacate nu am vreme destule pentru asa ceva,tu esti sic,sic, da intr-adevar cum spunea si Cami se gaseste peste tot in Germania nu stiu exact daca provine din Bavaria sau nu,eu stiu mai multe retete, Laura ti-am trimis un email ne-am bucura mult daca te-am avea cu noi pe forum la IN BANAT LA NOI ACASA,ce tzuc banatanco.

  15. laura laurentiu spune:

    Cami scumpa, ti-am raspuns la „premii”, unde ai postat prima data comentariul. Pai, ti-am zis, eu am tradus reteta si acolo scria ca e specifica Bavariei. Apoi eu nu am stiut ca fata aia ma introduce in eroare :)). Poate cu informatia sa ma fi pacalit, cu prajitura sigur nu, ca mi-o place de numa’! Te pup si te mai astept!

  16. laura laurentiu spune:

    Claudia-Maria, eu am facut prajitura pentru prima data si mi s-a parut super-super faina! Probabil ca tu esti deja o experta in prepararea ei, dar la cat de mult mi-a placut, probabil ca voi deveni si eu una, pentru ca am de gand sa o repet de muuulte ori ;). Iti multumesc mult pentru vizita si te mai astept cu drag. :)

  17. Cami Witt.... spune:

    Laura,este specif reteta peste tot la noi,daca o fi numai in Bavaria ??hmmmmm Nu doresc sa te contrazic.La mine gasesti mama la aceasta prajitura-Butterkuchen-,varianta fara crema,pufoasa rau. Toata ziua le migalesti,sa-ti traiasca minutele tale din aur!o zi buna!Salutari din Hamburg!Cami

  18. Claudia-Maria spune:

    si eu o fac tot asa

PUBLICITATE
PUBLICITATE