Cautare in site
x inchide

retete tradiționale

Retete tradiționale românești, cu precădere din Banat și Transilvania. Pe lângă acestea, această categorie oferă rețete din bucătăriile regionale din toată România. Rețete moldovenești, rețete bucovinene, rețete ardelenești, rețete oltenești etc.

Friptură de Zalău – rețetă tradițională prezentată detaliat
Tocinei de cartofi cu brânză – rețeta de tocinei bucovineni, prezentată detaliat
Friptură de Turda – rețeta de friptură de porc ca la Turda, detaliată
Turos Csusza – tăiței cu brânză de vaci și slănină – rețetă video
Supă ungurească de ouă – Tojásleves – rețetă ardelenească
Scovergi – rețetă simplă de turte de post pufoase
Varză murată cu carne de porc – rețetă simplă de toroș ardelenesc
Tochitură moldovenească din carne de porc – rețetă tradițională
Ciorbă de potroace – rețetă tradițională prezentată detaliat
Langoși umpluți cu brânză – rețetă pas cu pas
Cârnați de casă proaspeți, din carne de porc, gustoși și suculenți – rețetă video
Spätzle sau nokedli – gălușcuțe servite ca atare sau ca garnitură