Retete tradiționale românești, cu precădere din Banat și Transilvania. Pe lângă acestea, această categorie oferă rețete din bucătăriile regionale din toată România. Rețete moldovenești, rețete bucovinene, rețete ardelenești, rețete oltenești etc.
Friptură de Zalău – rețetă detaliată de friptură de porc, crestată, rumenă și gustoasă. Ingrediente și mod de preparare prezentat …
Tocinei de cartofi cu brânză – rețeta tradițională de tocinei bucovineni, prezentată detaliat, cu lista de ingrediente la gram și …
Friptură de Turda – rețetă detaliată pentru friptura de porc ca la Turda. Friptură din cotlete de porc cu os …
Turos Csusza – tăiței cu brânză de vaci și slănină friptă – rețetă video prezentată detaliat, pas cu pas. Cum …
Supă ungurească de ouă – Tojásleves – rețetă ardelenească prezentată detaliat, cu ingrediente la gram și modul de preparare pas …
Scovergi – rețetă simplă de turte de post pufoase, mod de preparare explicat detaliat și ingrediente cu gramaje exacte. Scovergi …
Varză murată cu carne de porc – rețetă de mâncare simplă, toroș ardelenesc – gramaje exacte și modul de lucru …
Tochitură moldovenească din carne de porc – rețetă de mâncare tradițională cu carne de porc, explicată detaliat, cu gramaje exacte …
Ciorbă de potroace – rețetă tradițională prezentată detaliat, cu lista de ingrediente cu gramaje exacte și modul de preparare explicat …
Langoși umpluți cu brânză – rețetă pas cu pas simplă, explicată detaliat. Cum să faci acasă langoși cu brânză ca …
Cârnați de casă proaspeți, din carne de porc, gustoși și suculenți – rețetă video. Ce fel de carne se folosește …
Spätzle sau nokedli, gălușcuțe servite ca garnitură sau fel principal, rețetă pas cu pas. De ce instrumente avem nevoie pentru …