Cautare in site
x inchide
bacon de casa reteta bacon de casa afumat sau fara afumare reteta detaliata

Bacon de casa – reteta pas cu pas

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 07.05.2014
4.7
(55)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.7 / 5. Voturi 55

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

27 comentarii la Bacon de casa – reteta pas cu pas

  1. roza spune:

    mureai daca taiai o felie casa vedem textura?

    • Duduie roza, cu r mic, există anumite situații în care regret sincer că nu am cum să exclud de pe site pe unii postatori de comentarii. Asta e unul dintre ele.
      Ești extrem de nepoliticoasă în exprimare și îmi pari și sub influența unor stimuli externi, de nu ai reușit să vezi feliile tăiate, care se văd foarte clar, în poză.
      În plus, despre ce ”textură” vorbești tu la un bacon, măi? Crezi că eu am construit ceea ce e în interiorul slăninii ăleia, care e relevanța întebării tale? Baconul are ”textura” pe care i-a dat-o natura porcului iar procedeul pe care eu l-am aplicat nu are cum să reorganizeze straturile de carne și grăsime.

  2. Iulia spune:

    Mulțumim pentru rețetă. Arată foarte bine! Mă gândeam să încerc o variantă a rețetei fără să afum carnea. Avem interdicție la afumături. Oare ce ar fi mai bine să folosesc? Deshidratorul, cuptorul sau să pun la air fryer? Mulțumim mult! Am făcut mai multe rețete de pe site și am cules numai laude, eu care nu mă pricep deloc. Multă recunoștință ?

  3. Schimbare Sticla spune:

    Foarte bun si mult mai sanatos decat cel cumparat

  4. mihai spune:

    excelent , dar eu pun condomentele imediat dupa afumt: alea de la sarare se pierd pt ca sunt spalate de likidu lasat de carnea sarata; alea de inainte de afumare se cam ard; dar , de gustibus not disputandum