Cautare in site
x inchide
sufleu de conopida reteta laura laurentiu

Sufleu de conopidă – pregătit la cuptor

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 23.03.2009
4.9
(89)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.9 / 5. Voturi 89

Fii primul care acorda o nota!

Ne gasesti si pe

Știri culinare cu subiect asemănător:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 comentarii la Sufleu de conopidă – pregătit la cuptor

  1. Mihaela spune:

    Buna Laura.
    Am realizat si eu aceasta reteta pentru bebe al meu, am schimbat putin realizarea sosului béchamel dar este nemaipomenita.
    De la tine am mai incercat cheesecake acum 4 ani :-) o nebunie. Ambele retete le-am adaugat pe blog cu referinta la sursa.
    M-am mai inspirat si la eclere, au iesit f bune doar ca asa repede s-au dus ca nu am decat poze cu pofticiosi mancand :)
    O zi frumoasa!

  2. Julya spune:

    Foarte buna se topește în gură, FELICITARI!

  3. Aariadna_75 spune:

    executata (si facuta si mancata) in conditiile in care familia sotului meu nu prea mananca conopida.au mancat toti.a fost foarte bun
    multumesc

  4. Anonim spune:

    Mmm!..ultima bucățică, poza finală cu secțiune în acțiune cu furchița îi a mai bunăă! 
    Mersi mult pentru indicația cu pesmetul. Trebuie să exersez cu reușita pesmetului și la alte rețete..cum ar fi: –…cu Conopidă si Morcovi și felii de Ardei kapia roșii, și Brânză ”ricotta”(adică proaspătă – sau ”caș-vrăjmaș”)… în straturi și dorate cu smântînă – totul la cuptior, …nu ai încercat? Aș fi încântat s-o aflu de la tine, că te fălești cu poze faine în tot ce îți reușește(!) Mersi d’avans.

    • Anonim spune:

      Virgilutz, cred ca telepatia functioneaza :))! Chiar ieri mi-am cumparat o mandreatza de conopida cu gand de a o transforma in acest gratin. Sa va fie de bine!

      2011/10/21 Disqus

  5. Ionela spune:

    L-am facut si eu azi numai ca am adaugat si putin iaurt gros in sos si ceva telemea printre conopida ca n-am vrut sa iasa dulce.Nu stiu daca se mai cheama sufle, dar a fost foarte bun! Multumim!

  6. Bianca spune:

    PS: multumesc mult mult pentru aprecieri.

  7. Bianca spune:

    Laura esti binevenit caci mai am 2 portii. Teoretic nu er trebui sa fie nicio pb in a posta pe blogul meu. Nu s-a mai plans cineva. Eu am incercat acuma si am reusit. Numai bine!

  8. laura laurentiu spune:

    Bianca, m-am uitat la tine pe blog, ti-a iesit impecabila si mi-ai facut o pofta camai de nu-mi vine sa ma deplasez pan’ la Cluj dupa o felie! Nu reusuesc, insa, sa postez comentarii la tine – oare de ce?

  9. Bianca spune:

    Foarte bun! Aseara am facut pentru cina si abia astept sa ajung azi acasa ca sa mai mananc o portie.

  10. laura laurentiu spune:

    Mai, mai, Danelutza, da’ tu mereu imi papi sectiunile :P , pofticioasa mica!

  11. Daniela spune:

    Cum cumpar conopida (care imi place foarte mult), cum iti fur reteta. Multumesc pentru feliuta din farfurie, am savurat-o deja…

  12. laura laurentiu spune:

    Ioana draga, asta e pentru cei carora le place , nu pentru cei carora nu le place! =)) Eu stiu cu ce ai putea inlocui? Poate dovlecel, ciuperci…

  13. Ioana spune:

    Buba-i ca noi nu mancam conopida ca nu ne place! Merge inlocuita cu ceva?

  14. laura laurentiu spune:

    Adina, multumesc si eu de apreciere, ma straduiesc sa fiu cat mai clara in exprimare. Succes la gatit!

  15. Adina spune:

    Conopida imi place, de aratat arata tare bine si nici nu pare greu de facut. Explicatiile sunt foarte clare, multumesc.

PUBLICITATE
PUBLICITATE