Cautare in site
x inchide
Curcan Wellington

Curcan Wellington

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 29.01.2013
5
(4)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

5 / 5. Voturi 4

Fii primul care acorda o nota!

Au incercat aceasta reteta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

14 − = 13

21 comentarii la Curcan Wellington

  1. Monica spune:

    Buna, cu riscul de a schimba gustul perfect , credeti ca as putea inlocui ciupercile cu linte ? Sotul meu uraste orice fel de ciuperci…..
    Multumesc pentru raspuns!

  2. liliana bell spune:

    nu reusesc sa atasesz foto :(

  3. liliana bell spune:

    foarte bun. l.am facut deja a doua oara. numai ca nu mi.a iesit asa mult pateu cum se vede in prezentare.

    • lauralaurentiu spune:

      Liliana, am vazut ca ai reusit sa atasezi si poza, pana la urma. Ma bucur mult ca l-ai pregatit, e un fel de mancare minunat. Chiar arata bine si in fotografia ta. Sa-ti fie de bine!

  4. misandra spune:

    u gotta love that jamie oliver

  5. Florin spune:

    Arata extraordinar, zapacesti orice musafir! Multumesc! http://www.e-chimicale.ro/

  6. http://bestofferintown.blogspo spune:

    Hmm ce bine arata!!!IIar asemanarea cu o paine geniala,dar continutul wow :)

  7. scuzata`mi fie curiozitatea si nestiinta, dar de unde pot cumpara (in Bucuresti) merisoare si hribi dezhidratati ?

  8. Eu sunt in bucatarie cu curcanul in cuptor, nu mai pot de curiozitate…sper ca imi va iesi!:)

  9. Timea Ioo spune:

    Arata minunat! Mi s-a facut foame!

  10. nouatigaraelectronica spune:

    cat de bine arata…abea ast sa incerc si eu reteta asta..multumesc mult

  11. nouatigaraelectronica spune:

    cat de bine arata…abea ast sa incerc si eu reteta asta..multumesc mult

  12. nouatigaraelectronica spune:

    cat de bine arata…abea ast sa incerc si eu reteta asta..multumesc mult

Advertising
Advertising