Cautare in site
x inchide
branza de vaci, reteta video de branza de casa din lapte de vaca, branza de vaca proaspata, reteta de branza dulce de vaci

Brânză de vaci făcută în casă

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 05.08.2016
Rating
4.9
(70)
SARI LA RETETA
Rating
4.9
(70)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 comentarii la Brânză de vaci făcută în casă

  1. Vasile spune:

    Asta e reteta de branza indiana Paneer.Ar fi bine sa mentionezi asta ca sa nu ai probleme

  2. Diana spune:

    prima tentativa si a iesit super super buna…. iti multumesc din suflet??

  3. garboan ion spune:

    buna ziua din 2 litri de lapte cam cata brinza iese am incercat acuma si parca e foarte putina multumesc

  4. Razvan spune:

    Atat de simpla reteta. Daca dorim sa o facem sarata, cam cata sare ar trebui adaugata? Pentru varianta cu lapte din comert. Multumesc.

    • După gust, o frământați cu sare până se dizolvă, mai degrabă mai puțină decât prea multă, pentru că sarea mai extrage din apă și poate rămâne prea sărată brânza.

  5. doc spune:

    exact asa o facea bunica mea! acum ma duc sa cumpar ingredientele

  6. Oana D. spune:

    Pe la noi, in zona Moldovei, branza zburata e o branza foarte tare, facuta cu cheag, care nu e buna de mancat asa, ci doar pt prajituri, dar unii o prefera. Asta, pe care ai facut-o tu, e reteta de branza de vaci dulce, intr-adevar!