Cautare in site
x inchide
pasca cu branza dulce reteta video

Pască tradițională cu brânză dulce

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 24.03.2016
Rating
4.9
(84)
SARI LA RETETA
Rating
4.9
(84)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 comentarii la Pască tradițională cu brânză dulce

  1. Roxana Moldovan spune:

    Buna,
    ma bucur ca am descoperit reteta dumneavoastră de vreo doi ani fac și eu pasca acasă.
    Am făcut și anul acesta și iese super bine și are un gust deosebit.
    Va mulțumesc mult pentru reteta o voi reface cu drag.Recomand

  2. manuela spune:

    buna, eu am incercat sa fac pasca dar desi am facut asa cum se vede in video, coca mea nu a iesit absolut deloc elastica ci sfaramicioasa tare, asa tare ca nu am reusit sa fac impletitura se rupeau im bucatele mici, a fost imposibil. Foaia de dedesubt abia abia am reusit sa o pun in tava, ca se rupea bucati. Am mai pus faina, am framantat-o mai mult…nimic. Am pus un pic de apa calda…nimic, pana la urma s a facut si mai tare ca nici nu reuseam sa o intind….Am mai pus ulei, si pe maini si pe placa pe care o intindeam….tot degeaba. Iar am pus apa, iar fsina, iar am framantat- o, m-am chinuit fff tare si degeaba. Nici nu a crescut cand am lasat o la crescut. Deloc. E ceva care probabil trebuie facut, trebuie framantsta ffff mult poate, dar si eu cred ca am framantat o vreo…20 minute pana la urma, daca nu mai mult….Nu inteleg care e problema.

    • Doamnă Manuela, atât de mulți cititori mi-au trimis mesaje de Paști cu pasca lor reușită, încât vă asigur că singura problemă e că nu ați cântărit/măsurat corect ingredientele.

  3. Bogdana spune:

    Buna ziua! Aveti o reteta si pentru pasca cu branza sarata? Multumesc!

  4. Olivia spune:

    Bună ziua! După preparare și bineînțeles după ce este complet răcită, o pot congela?
    Mulțumesc

  5. Madalina spune:

    Buna seara ! Ce smantana dulce ati folosit pt crema ?

  6. Mihaela spune:

    Mi a ieșit perfecta, e prima data când fac, mulțumesc frumos pt rețetă !
    Împletitura din 5 nu am înțeles o de nici un fel, dar am găsit un tutorial unde arata sa faci Împletitura ducând mereu partea din stânga în mijloc apoi cea din dreapta în mijloc, având mereu 3 într o parte, 2 în cealaltă și un gol în mijloc. Și mi a ieșit într un final??

  7. Alice spune:

    Multumesc frumos pentru reteta, mi.a iesit asa de buna! Am inlocuit branza de vaci cu ricotta, dar tot buna a iesit ?. Am avut un pic de emotii cu aluatul, creste mai greu decat cel de cozonac, dar creste frumos cam intr.o ora jumate.

  8. Andreea spune:

    Buna ziua! Se poate folosi Garant pentru aluaturi dospite? Daca da, puteti sa imi spuneți cate grame?
    Multumesc!

  9. elena spune:

    Multumesc pentru reteta .

  10. claudia spune:

    foarte , foarte buna! MULTUMESC! acum ma apuc, la cererea copiilor mei, de cozonacl unguresc Baigli!

  11. Cristi spune:

    Intrati si va bucurati…

  12. andreea spune:

    Buna ziua, am si eu o intrebare : Eu sunt indragostita de reteta de cozonac impletit de la dvs, si as vrea sa stiu daca as putea sa o folosesc si la pasca. Ar trebui sa aiba alta consistenta aluatul de pasca sau merge si acela?

  13. Cred ca acesta va fi primul an in care Pasca va fi facuta de mine! Multumesc pentru reteta!