Cautare in site
x inchide
crema de branza cu marar si ceapa verde 1

Cremă de brânză cu mărar și ceapă verde

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 06.04.2016
4.8
(64)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.8 / 5. Voturi 64

Fii primul care acorda o nota!

Ne gasesti si pe

Știri culinare cu subiect asemănător:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 1 = 1

9 comentarii la Cremă de brânză cu mărar și ceapă verde

  1. Andreea spune:

    Mama punea si branza sarata. Iesea foarte buna.

  2. oana spune:

    Buna Laura,
    e vorba de 2-3 legaturi sau 2-3 fire de ceapa ?
    Presupun ca e vorba de fire de ceapa….

  3. Ogica spune:

    EU o fac cu brânză de vaci amestecata cu braza telemea , iaurt , cu ceapa ,usturoi , mărar, piper , toate amestecate cu pasatorul de la Blender care face ca amestecul sa fie o pasta foarte fina . Ma feresc de smântâna

  4. Rahela spune:

    Buna,as putea sa pun aceasta crema de branza in foetaj,si apoi sa coc foetajul??

  5. Mara spune:

    Usor de facut si foarte bun! Multumesc!

  6. Daiana spune:

    Ce pofta mi-ai facut! Acum ma duc sa iau niste branzica. Cum de am uitat de un asa aperitiv. Mama mai punea si o lingurita de boia dulce. Acum depinde de gust. Sa vezi bucurie pe baieti maine dimineata. Mutumesc!

PUBLICITATE
PUBLICITATE