Cautare in site
x inchide
chisca de pui, reteta video de chisca

Chisca de pui

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 17.12.2012
5
(6)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

5 / 5. Voturi 6

Fii primul care acorda o nota!

Au incercat aceasta reteta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 comentarii la Chisca de pui

  1. Arge spune:

    Inspirata destul de mult din reteta galantinei italiene

  2. Arge spune:

    Inspirata destul de mult din reteta galantinei italiene

    • lauralaurentiu spune:

      Din cunostintele mele galatina e o reteta frantuzeasca… dar da, seamana, in sensul ca se aduna carnea inapoi in pielea pasarii.

    • lauralaurentiu spune:

      Din cunostintele mele galatina e o reteta frantuzeasca… dar da, seamana, in sensul ca se aduna carnea inapoi in pielea pasarii.

  3. Clar,trebuie incercat!…Oare nu ar merge si in intestin de porc?!Cred ca da!

    • lauralaurentiu spune:

      Evident ca merge in intestin de porc, asa e reteta traditionala, noi am incercat sa o adaptam incat sa fie integral cu pui :).

  4. Clar,trebuie incercat!…Oare nu ar merge si in intestin de porc?!Cred ca da!

  5. LaurentiuTM spune:

    Laura,reteta e de nota zece!

    Pentru D-naTeodora Ștefania Țițan….sunt Banatean,crescut la Oravita si cu radacini la Potoc si Ciudanovita!Reteta e excelenta(gatita si gustata).Ce conteaza din ce zona a tarii e?E un blog culinar,nu te obliga nimeni sa mananci „ca moldovenii”.

    • Teo Țițan spune:

      Apreciez sfatul dvs ,dar precizarea mea este facuta cu privire la partea de descriere a site-ului , nimic mai mult. Insa am sa repet nu vreau sa starnesc polemici, sarbatori fericite si la multi ani :)

      • lauralaurentiu spune:

        Descrierea site-ului: „Retete culinare.Retete de mancare si retete de prajituri cu poze.Blog culinar.Retete de Laura Laurentiu, cuina banateana.Blog gurmand, arta culinara.Retete culinare romanesti din Banat si Transilvania.”. Nu scrie niciunde ca toate retetele vor fi obligatoriu numai si numai din Banat si Transilvania :), cu toate ca atunci cand m-am apucat de blogging asta a fost intentia mea si in blogul initial lansat, Cuina Banateana, am incercat sa respect acest specific. In scurt timp, insa, m-am simtit foarte limitata de specificul pe care mi-l asumasem singura si de aceea am trecut la un blog cu un concept mult mai larg. Intr-adevar, Retetecalamama cred ca si in momentul actual este blogul culinar cu cea mai completa colectie de retete banatene-ardelenesti, acestea fiind publicate cu 3-4 ani in urma pe blogul initial care a devenit in prezent categoria „cuina banateana”.
        Sa fim noi sanatosi, ca inspiratie vom gasi cu toti in aceste retete, daca as avea mai mult timp la dispozitie ar gasi ceva tentant, poate, chiar si vorbitorii de limba engleza, numai ca nu prea reusesc sa ma tin de programul de traduceri. :)
        La multi ani si sarbatori fericte in continuare!

        2012/12/28 Disqus