Cautare in site
x inchide
rulouri cu spuma de capsuni samrole sucituri pe tuleu

Rulouri cu spumă de căpșuni – ”șamrole pră tuleu” ca-n Banat

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 02.05.2018
4.8
(22)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.8 / 5. Voturi 22

Fii primul care acorda o nota!

Ne gasesti si pe

Știri culinare cu subiect asemănător:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 comentarii la Rulouri cu spumă de căpșuni – ”șamrole pră tuleu” ca-n Banat

  1. Nastase Nicoleta spune:

    Buna ziua. De unde ati cumparat aluat cu unt?

  2. Nastase Nicoleta spune:

    Buna ziua. De unde cunparati aluat cu unt?

  3. APOSTOL VIORICA spune:

    Interesanta reteta ,dar formele din lemn nu se ard in cuptor?Le mai poti folosi pe urma iar?

    • Viorica, a fost prima dată când le-am folosit, dar sunt încă în stare bună. Le-am șters cu un prosop, le-am pus într-o pungă de hârtie și le-am depozitat în cămară. Nu știu cum și cât vor rezista, mi se pare logic că vor trebui înlocuite la un moment dat. Din punctul ăsta de vedere, formele de tablă sunt sfinte. :)

      • Adina spune:

        Bunica mea făcea aceste rulouri tot pe tulei, si îi tinea vreme îndelungată, fără ca aceștia sa se deterioreze.

  4. Jana spune:

    Cu nesaț am citit tot articolul, fiecare postare a ta e mai mult decât o rețetă, e o istorioara și îți mulțumesc pentru asta. Mi am adus aminte că și mama avea roluri de lemn pentru samrol , doar că erau conice, ceea ce cred că făcea scoaterea mai ușoară a rolurilor coapte. Le umplea cu crema de vanilie. Ce gust bun aveau…

    • Mă bucur că ți-a plăcut :). Da, e mai ușor să le scoți dacă forma e ușor conică. Eu am avut mari emoții cu astea, după ce le-am spart pe primele două, am crezut că nu vor ieși nicicum. A mers prin ”înșurubare”, dar cu multă migală, m-am temut să le forțez :)).

PUBLICITATE
PUBLICITATE