Cautare in site
x inchide
prajitura Fanta reteta pas cu pas

Prăjitura Fanta – prăjitură de casă cu brânză și jeleu de portocale

Reteta de Seicean Laura
Adaugata la 11.04.2018
Rating
4.9
(91)
SARI LA RETETA
Rating
4.9
(91)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 comentarii la Prăjitura Fanta – prăjitură de casă cu brânză și jeleu de portocale

  1. Vera spune:

    La 1 tava de 42×32 ce cantități îmi recomandați?

  2. Andreea spune:

    Praf de copt nu trebuie in blat?

  3. Anca spune:

    Va rog mult, ajutați-ma.. pot sa înlocuiesc amidonul cu gelatina? Nu am de unde sa cumpăr amidon..Nu sunt in Romania si nu am vazut prin magazinele de aici amidon de cumpărat. Si daca e posibil, cata gelatina sa pun?
    Multumesc in avans!

    • Amidon = corn flour, maizena, corn starch. Se găsește oriunde în lume.

    • Mirela-Teodora spune:

      Cu permisiunea D-nei Laurențiu, va fac o sugestie. Cunosc de foarte mulți ani rețeta de la mama mea, care o făcea cu suc Fanta , de unde si numele prăjiturii, și budinca de vanilie, fiartă dupa indicațiile de pe plic. E delicioasă!
      Sper sa va fie de folos!

  4. Maria spune:

    Ce fel de branza pot folosi daca sunt in strainatate si nu am branza de vaci? Merci!

  5. Ioana spune:

    Excelenta reteta. Am facut si a iesit perfect!

    Va multumim pentru retetele deosebite!