Cautare in site
x inchide
prajitura Fanta reteta pas cu pas

Prăjitura Fanta – prăjitură de casă cu brânză și jeleu de portocale

Reteta de Seicean Laura
Adaugata la 11.04.2018
4.7
(72)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.7 / 5. Voturi 72

Fii primul care acorda o nota!

Ne gasesti si pe

Știri culinare cu subiect asemănător:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

54 − 50 =

12 comentarii la Prăjitura Fanta – prăjitură de casă cu brânză și jeleu de portocale

  1. Vera spune:

    La 1 tava de 42×32 ce cantități îmi recomandați?

  2. Andreea spune:

    Praf de copt nu trebuie in blat?

  3. Anca spune:

    Va rog mult, ajutați-ma.. pot sa înlocuiesc amidonul cu gelatina? Nu am de unde sa cumpăr amidon..Nu sunt in Romania si nu am vazut prin magazinele de aici amidon de cumpărat. Si daca e posibil, cata gelatina sa pun?
    Multumesc in avans!

    • Amidon = corn flour, maizena, corn starch. Se găsește oriunde în lume.

    • Mirela-Teodora spune:

      Cu permisiunea D-nei Laurențiu, va fac o sugestie. Cunosc de foarte mulți ani rețeta de la mama mea, care o făcea cu suc Fanta , de unde si numele prăjiturii, și budinca de vanilie, fiartă dupa indicațiile de pe plic. E delicioasă!
      Sper sa va fie de folos!

  4. Maria spune:

    Ce fel de branza pot folosi daca sunt in strainatate si nu am branza de vaci? Merci!

  5. Ioana spune:

    Excelenta reteta. Am facut si a iesit perfect!

    Va multumim pentru retetele deosebite!

PUBLICITATE
PUBLICITATE