Cautare in site
x inchide
spuma de capsuni reteta cu bezea elvetiana spuma de capsuni fara oua crude reteta laura laurentiu

Spumă de căpșuni cu bezea elvețiană

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 28.04.2018
Rating
4.9
(61)
SARI LA RETETA
Rating
4.9
(61)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 comentarii la Spumă de căpșuni cu bezea elvețiană

  1. Mari Sinca spune:

    E foarte pufoasă si bună. Am mai încercat eu si alte variante din alte părți, dar aceasta e spectacol. As fi pus si poză dacă puteam.?

  2. Eliza spune:

    Oare cu spuma asta a-și putea face spumoasă?

  3. Kis Dorottya spune:

    Abia am terminat de umplut rulourile cu spuma facuta dupa reteta ta. Sunt fff gustoase si cremoasa. Pana acum nu mi-a iesit ,dar acum am invatat cum trebuie facut,si o voi face si cu zmeura cand vine sezonul.

  4. Laura mitea spune:

    Pot face spuma de capsuni cu căpșuni congelate?
    Sunt de anul acesta dar aveam prea multe și am congelat.
    Mulțumesc

  5. Ali spune:

    Extraordinar de bună. Tocmai am terminat o. Am făcut din 4 albusuri. Am dublat cantitățile. A iesit foarte multa spuma,chiar nu ma asteptam. Nu mai spun cât e de buna. Multumesc pt reteta.