Blog

Comtim și Elit donează 400 de porții de mâncare personalului medical de la Spitalul „Victor Babeș”din Timișoara
De Ziua Internațională a Serviciului Public, Comtim și Elit donează 400 de porții de „urban food”personalului medical de la Spitalul …

Sorbet de cireșe fără zahăr
Sorbet de cireșe fără zahăr – rețetă simplă pas cu pas. Acest sorbet de cireșe e o variantă mai light …

Ostropel de pui
Ostropel de pui – rețetă simplă și gustoasă, prezentată pas cu pas, cu imagini. Câte calorii are o porție de …

Cartofi noi prăjiți în untură
Cartofi noi prăjiți în untură, rețetă foarte simplă și foarte gustoasă, prezentată pas cu pas. Câteva din avantajele gătitului în …

Prăjitură cu căpșuni cu decor de flori din aluat fraged
Prăjitură cu căpșuni cu decor de flori din aluat fraged, rețetă pas cu pas. Prăjitură cu aluat fraged vanilat cu …

Aluat fraged pentru prăjituri, fursecuri și cornulețe
Aluat fraged sau nisipos, rețetă pas cu pas adaptată după Silvia Jurcovan. Aluat fraged cu unt pentru fursecuri, biscuiți, cornulețe …

Socată – cea mai bună rețetă, fără drojdie
Socată – cea mai bună rețetă, fără drojdie, descrisă pas cu pas. Informații despre socată – calorii, beneficii și o …

Salată de fasole verde cu dressing de muștar
Salată de fasole verde – rețetă simplă. O salată de fasole verde excelentă ca atare dar și pe post de …

Plăcintă melc uriaș cu brânză și verdețuri
Plăcintă melc uriaș cu brânză și verdețuri – rețetă pas cu pas de plăcintă spectaculos de bună. Încearcă să faci …

Supă cremă de spanac cu crutoane de casă cu parmezan
Aproape de necrezut că din ingrediente atât de simple cum sunt cele de pe lista de ingrediente de mai jos …

Sirop de muguri de brad, pin sau molid
Sirop de muguri de brad, pin sau molid făcut în casă, rețetă pas cu pas. Află totul despre siropul de …

Lipii moi și pufoase – rețetă de lipii bosniece, pas cu pas
Lipii moi și pufoase – rețetă de lipii bosniece, pas cu pas. Cele mai bune lipii, pufoase și aerate, rețetă …