Cautare in site
x inchide

Blog

Conopidă murată în saramură, rețetă pentru iarnă
conserve

Conopidă murată în saramură, rețetă pentru iarnă

Conopidă murată în saramură, rețetă pentru iarnă. Rețetă de conopidă murată în saramură pas cu pas. Conopidă murată pentru iarnă, …

Ouă umplute – în sos tartar – rețetă video
aperitive

Ouă umplute – în sos tartar – rețetă video

Ouă umplute – în sos tartar, rețetă video. Cum să faci niște ouă umplute cu gălbenușuri picante și sos tartar. …

Prune uscate umplute cu brânză de burduf, în mușchi crud-uscat
aperitive

Prune uscate umplute cu brânză de burduf, în mușchi crud-uscat

Prune uscate umplute cu brânză de burduf, învelite în mușchi crud-uscat, rețetă video. Aperitiv 100% românesc cu brânză, prune uscate …

Ciorbă de afumătură ca în Ardeal, cu tarhon și smântână, rețetă video
supe si ciorbe

Ciorbă de afumătură ca în Ardeal, cu tarhon și smântână, rețetă video

Ciorbă de afumătură ca în Ardeal, cu tarhon și smântână, rețetă video. Cum se face ciorba ardelenească de afumătură. Rețetă …

Curcan întreg la cuptor, cu gutui, rețetă video
retete de mancare

Curcan întreg la cuptor, cu gutui, rețetă video

Curcan întreg la cuptor, cu gutui, rețetă video. Cum se face un curcan întreg la cuptor? Cum se gătește un …

Anghinare ”alla romana”
aperitive

Anghinare ”alla romana”

Anghinare ”alla romana”, rețetă culinară cu imagini. Cum se gătește anghinarea. Anghinare, proprietăți și o rețetă tipic italiană, ”carciofi alla …

Gogoșari în sos de muștar, rețetă pentru iarnă
conserve

Gogoșari în sos de muștar, rețetă pentru iarnă

Gogoșari în sos de muștar, rețetă pentru iarnă. Cum se fac gogoșarii la borcan, în sos de muștar dulce-acrișor. Rețetă …

Tort cu lămâie și cocos
prajituri si torturi

Tort cu lămâie și cocos

Tort cu lămâie și cocos, rețetă culinară. Rețetă de tort de lămâie pas cu pas. Ingrediente și mod de preparare …

Gogoșari cu conopidă în oțet, rețetă pentru iarnă
conserve

Gogoșari cu conopidă în oțet, rețetă pentru iarnă

Gogoșari cu conopidă în oțet, rețetă pentru iarnă. Gogoșari umpluți cu conopidă, conservați în marinadă cu oțet și mirodenii, cum …

Fudulii pane, rețetă pentru pofticioși și dezinhibați
aperitive

Fudulii pane, rețetă pentru pofticioși și dezinhibați

Fudulii de taur făcute pane, rețetă culinară. Fudulii – ce sunt și cum se gătesc? Rețetă rapidă de fudulii bovine. …

Ciorbă de conopidă, rețetă fără carne
supe si ciorbe

Ciorbă de conopidă, rețetă fără carne

Ciorbă de conopidă fără carne, rețetă culinară cu imagini. Cum se face ciorba de conopidă doar cu legume și zarzavaturi, …

Pastă de ardei copți, rețetă de ajvar sârbesc
conserve

Pastă de ardei copți, rețetă de ajvar sârbesc

Pastă de ardei copți la borcan, pentru iarnă, rețetă de ajvar sârbesc. Rețeta de ajvar sârbesc din ardei copți, pas …

Advertising
Advertising
CLOSE
CLOSE