Cautare in site
x inchide
cornulete sarate aperitiv saratele foietate cu unt si branza

Cornulețe sărate – sărățele din foietaj fals cu unt și brânză – rețetă simplă

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 29.03.2023
4.8
(110)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.8 / 5. Voturi 110

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 comentarii la Cornulețe sărate – sărățele din foietaj fals cu unt și brânză – rețetă simplă

  1. Ștefania spune:

    Bună Laura!S4 folosește brânză de vaci sărată (telemea),sau brânză dulce? Nu e specificat. Într-adevăr sânt cornulețe sărate, dar sânt puțin nedumerită.

    • În lista ingredientelor scrie clar: 250 de grame de brânză de vaci, grasă, scursă de zer. Nu e telemea! Brânză de vaci este un sortiment de brânză, nu e nici telemea de vacă nici cașcaval de vacă etc. Acuma că e dulce sau mai acrișoară, nu contează dar în orice caz e acea brânză care se face fără cheag, prin acidulare.

  2. Anca Rat spune:

    Bună ziua. Putem folosi și altfel de brânză * la fel de grasă)?

  3. Mihaela spune:

    Unde traiesc nu gasesc decat un singur fel de branza de vaci care nu este asa grasa, mai mult uscata. O pot folosi asa sau sa adaug mai mult unt ca sa compensez lipsa grasimii din branza?

  4. DYI spune:

    Efectiv este distractiv sa le pregatesti, astfel incat iti iese o cina gata foarte repede! Asadar, nu va mai ramane decat sa va bucurati de aceste cornulete sarate!