Cautare in site
x inchide
curcan+umplut+la+cuptor

Curcan umplut la cuptor

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 30.11.2010
4.3
(3)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.3 / 5. Voturi 3

Fii primul care acorda o nota!

Ne gasesti si pe

Știri culinare cu subiect asemănător:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

32 − 29 =

24 comentarii la Curcan umplut la cuptor

  1. John Johnson spune:

    Servus, Voi incerca un puree de castane din Ungaria care la noi in Timisoara costa numai 5 Lei 200g. Noi avem doi copii nascuti in Los Angeles si neaparat vor curcan de Thanksgiving. Love

    • lauralaurentiu spune:

      Nu recomand piureul de castane din comert, e dulce si aromatizat cu rom! Nu se potriveste, mai bine fa o umplutura simpla cu crutoane si ceapă calita, eventual niste cuburi de măr.
      Pe 24.11.2014 11:16, „Disqus” a scris:

  2. dani spune:

    un deliciu cumatra

  3. dani spune:

    un deliciu cumatra

  4. sorin spune:

    Frumos dar ce ma fac caci eu am un curcan de 15 kg?

    • lauralaurentiu spune:

      :)) anul asta m-au cadorisit si pe mine socrii cu doi „monstri”, unul de 19 kile, al doilea de 17 jumate. Evident, nu se pot face intregi, la cuptor, trebuie sa ii transezi si sa folosesti bucatile pe rand. Pentru o friptura foarte buna la cuptor, ti-as recomanda pulpele superioare, sub a caror piele poti sa indesi si o umplutura. Pieptul pastreaza-l pentru snitel, rulade etc.

  5. lauralaurentiu spune:

    Pansy, multam pentru pont!

  6. lauralaurentiu spune:

    raluca, cred ca s-ar potrivi foarte bine umplutura intr-oo fleica faina de vitel, de ce nu? Poti sa ii dai o forma dreptunghiulara, sa distribui umplutura si sa rulezi si legi carnea dupa aceea, cam asa cum am facut eu la rulada asta de carne. Succes!

  7. lauralaurentiu spune:

    Ada Rusu Milea, multumesc foarte mult, esti nespus de draguta!

  8. lauralaurentiu spune:

    Ionela, asa e, cred ca e cum nu se poate mai potrivit curcanul asta pentru masa festiva de Craciun! Ma bucur ca ideea mea ti-a fost pe plac!

  9. lauralaurentiu spune:

    Fuat Gencal, thank you very much!

  10. pansy spune:

    fain curcanul tau! am sarbatorit si noi cu prietenii americni thanksgiving si am facut friptura de curcan dupa reteta prietenei mele americance.ti-as da un pont pentru castane.ca sa le fierbi nu e nevoie sa le crestezi (operatia asta e necesara numai daca le coci in cuptor).iar la curatare,le tai cu cutitul in doua si le scobesti cu lingurita,pielita ramanand pe coaja.merge mult mai repede.

  11. raluca spune:

    minunata reteta,Laura.Eu de Craciun intentionez sa fac vitel umplut.Crezi ca pot folosi umplutura de castane sau nu ti se pare o combinatie reusita?Daca nu ,ce altceva as putea umple?iepure,gasca?

  12. Ada Rusu-Milea spune:

    La multi ani – esti unul dintre romanii mei preferati si te asteapta un premiu la mine pe blog! sa ai o zi minunata!!

  13. Ionela spune:

    De vis! Fantatic pentru Craciun! Felicitari!

  14. Fuat Gencal spune:

    Çok güzel, çok leziz ve iştah açıcı olmuş.Ellerinize,emeğinize sağlık.

    Saygılarımla.

PUBLICITATE
PUBLICITATE