Cautare in site
x inchide
Piept de curcan cu sos brun, conopida și brocoli tempura

Piept de curcan cu sos brun, conopida și brocoli tempura

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 17.11.2015
5
(5)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

5 / 5. Voturi 5

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

36 − 30 =

8 comentarii la Piept de curcan cu sos brun, conopida și brocoli tempura

  1. Cristina spune:

    Buna seara Laura,
    Se poate face pieptul de curcan la fel in cuptorul cu aburi( in bucatarie profesionista , steam oven)?
    Ma pregatesc pentru o competitie iar blogul tau este sursa mea de inspiratie , iti multumesc din suflet ca impartasesti totul cu noi .

  2. Cristi spune:

    Excelent, Laura!
    Ma gandesc, de asemenea, ca tempura poate fi o solutie foarte friendly si pentru cei care nu sunt mari fani de legume (cum ar fi unii copii, sau chiar si adulti).

    • Laura Laurentiu spune:

      Multumesc, Cristi, ma bucur mult ca ai dat pe-aici. :) Da, tempura e delicioasa si cred ca n-ar zice nimeni nu la niste bucatele de legume cu invelis crocant.

  3. Steffi spune:

    Este superba reteta, poate s-o incerc intr-un weekend cand imi trimit familia afara, la joaca.

  4. melanie faur spune:

    Minunata reteta!

Advertising
Advertising