Cautare in site
x inchide
gulii umplute cu carne la cuptor reteta gulii umplute reteta laura laurentiu

Gulii umplute cu carne – la cuptor

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 15.10.2010
4.9
(22)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.9 / 5. Voturi 22

Fii primul care acorda o nota!

Ne gasesti si pe

Știri culinare cu subiect asemănător:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 5 = 1

20 comentarii la Gulii umplute cu carne – la cuptor

  1. Oanna_al spune:

    Sincer … nu m-am așteptat să fie atât de gustoase, puțin spus, mai degrabă delicioase!

  2. Alina spune:

    Vai de cind caut reteta asta. Era una dintre retetele de sarbatoare a bunicii si din pacate nu mi-am notat-o nicaieri. Minunata.

  3. Andrea M. spune:

    Imi placeau intotdeauna guliile umplute dar ceva nu era perfect nicicand….dar numai pana deunazi cand am gasit reteta aceasta….este ceva atat de simplu dar senzational..stiu…gulii umplute ??? dar da !!! gulii umplute !!! reteta este desavarsita, felul cum acel sos bechamel termina o treaba bine inceputa !?! perfect !!!

  4. madalina spune:

    Astazi o gatesc,mi se pare geniala reteta,multumim ptr postarea ei

  5. lauralaurentiu spune:

    Mie-mi spui! :)) De cate ori mai apare cate un comentariu si ma intorc la postarea asta, imi vine apa-n gura! :))

  6. pansy spune:

    ador guliile umplute !

  7. lauralaurentiu spune:

    wabyanna, iti multumesc si eu pentru vizita si comentariu. Aceasta reteta culinara iti ofera posibilitatea sa prepari o mancarica cu legume sanatoase, bune-bunute. Sper din tot sufletul ca, daca o vei incerca, sa fie pe gustul tau. Eu numai cand ma uit la poze salivez!

  8. wabyanna spune:

    Eu am incercat candva gulii crude si nu m-au dat pe spate. Acum voi incerca si in varianta aceasta sa vad cum ies. Multumim Laura pentru retetele tale mereu surprinzatoare.

  9. lauralaurentiu spune:

    Mari, intr-adevar sunt excelente.

  10. Mari spune:

    Si eu fac gulii umplute.
    Imi plac tare mult!

  11. Avram Marian - Gabriel ( Graham ) spune:

    Felicitari pentru blog!
    Il citesc constant!
    E unul din cele mai bune din Romania!
    Pacat ca astazi au batut si Bute si Diaconu si Jo Jo Dan ,toti 3 au batut si nu a transmis nimeni.
    Eu am promovat meciul online dar nimeni nu a vrut de la tv sa transmita.
    Am pus inregistrarea meciului in care a batut bute la:
    http://sportromanesc.blogspot.com/
    Va rog sa promovati asta pentru ca e pacat sa nu vada romanii aceste monumente ale mandriei nationale care sunt aruncate la gunoi din nepasare sau din rautate.
    Lupt pentru aceste valori si daca vreti sa va alaturati va sunt recunoscator.
    Bravo romanilor care ne fac mandri de ei.
    Va multumesc!!!

  12. lauralaurentiu spune:

    Blueeyes, multumesc mult pentru vizita! Intr-adevar, guliile sunt delicioase, dau un gust exceptional de bun in mancare, in ciorba, in sosuri, imi pare rau ca acolo unde esti sunt atat de inaccesibile.

  13. Blueeyes spune:

    Arata tare delicioasa…..Guliile sunt faviritele mele,cand eram in Romania,le mancam ca pe mere.Acum decand stau in Jp,una ,nici nu le gasesti pe oriunde si cand am gasit,aminebunit cand am vazut ce pret are ….ajungea la 6.50 $ bucata.
    O zi buna in continuare!

  14. lauralaurentiu spune:

    Fuat Gencal, thanks a lot. You are so, so kind!

  15. lauralaurentiu spune:

    Zambia, thanks a lor for visiting me. In english, this vegetable it's called "kohlrabi" or "german turnip". Maybe you'll be lucky to find it. It's really delicious.

  16. Fuat Gencal spune:

    Ellerinize sağlık. Çok leziz ve iştah açıcı görünüyor.

    Saygılar.

  17. kitchenStories spune:

    Λάουρα καλησπέρα.
    Μου αρέσει πολύ αυτό το πιάτο, με την εξαιρετική σάλτσα!!!
    Δυστυχώς εδώ δεν έχουμε αυτά τα λαχανικά. Δεν τα ξέρουμε. :((
    Καλό Σαββατοκύριακο.
    Zambia

  18. lauralaurentiu spune:

    Bianca, un week-end minunat si tie! Cum spuneam mai sus, in reteta, conteaza mult cat de crude sunt guliile. Daca atunci cand le cureti si scobesti, constati ca au ceva fibre, e mai bine sa le oparesti inainte de a le umple. Vor iesi minunate, au gust exceptional.

  19. Bianca spune:

    Ce bine arata!!! Voi face si eu dupa reteta ta…odata:) Am facut mai demult dar nu asa si au fost foarte tari si m-am suparat si nu am mai incercat.
    Un weekend minunat!!!

PUBLICITATE
PUBLICITATE