Cautare in site
x inchide

Prăjitura cu prune și crustă de migdale

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 31.08.2019
Rating
4.9
(181)
prajitura cu prune si crema de vanilie reteta laura laurentiu
SARI LA RETETA
Rating
4.9
(181)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 comentarii la Prăjitura cu prune și crustă de migdale

  1. Neagu Geanina spune:

    Buna ziua! 180 grade, cu ventilație sau caldura sus-jos? Mulțumesc!

  2. Munteanu Catrinel spune:

    Se pot folosi si prune congelate?

    • Sigur, nu văd niciun impediment. Fără decongelare prealabilă!

      • Clara spune:

        Buna, daca folosesc prune congelate dureaza coacerea mai mult? Ar fi bine sa folosesc un strat de pesmet sau nuci macinate sub prune pt. cazul ca ar lasa prea multa zeama?

        Multumesc.

      • Nu cred că e nevoie de pesmet, toate sucurile din fructe se vor îmbiba în blatul prăjiturii. E posibil să dureze cu ceva mai mult coacerea, acoperiți prăjitura cu o coală de hârtie de copt umezită, atunci când considerați că e suficient de rumenă și continuați coacerea până trece de testul scobitorii.