Cautare in site
x inchide
prajitura cu prune si crusta de migdale reteta laura laurentiu

Prăjitura cu prune și crustă de migdale

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 31.08.2019
4.7
(167)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.7 / 5. Voturi 167

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 comentarii la Prăjitura cu prune și crustă de migdale

  1. Neagu Geanina spune:

    Buna ziua! 180 grade, cu ventilație sau caldura sus-jos? Mulțumesc!

  2. Munteanu Catrinel spune:

    Se pot folosi si prune congelate?

    • Sigur, nu văd niciun impediment. Fără decongelare prealabilă!

      • Clara spune:

        Buna, daca folosesc prune congelate dureaza coacerea mai mult? Ar fi bine sa folosesc un strat de pesmet sau nuci macinate sub prune pt. cazul ca ar lasa prea multa zeama?

        Multumesc.

      • Nu cred că e nevoie de pesmet, toate sucurile din fructe se vor îmbiba în blatul prăjiturii. E posibil să dureze cu ceva mai mult coacerea, acoperiți prăjitura cu o coală de hârtie de copt umezită, atunci când considerați că e suficient de rumenă și continuați coacerea până trece de testul scobitorii.