Cautare in site
x inchide
tort cu ciocolata nestle, portocale, nuci, scortisoara si vin rosu-1

Tort cu ciocolată, portocale, nuci, vin roșu și scorțișoară

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 22.12.2015
4.8
(43)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.8 / 5. Voturi 43

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

36 comentarii la Tort cu ciocolată, portocale, nuci, vin roșu și scorțișoară

  1. Madalina spune:

    Are toate elementele preferate de sotul meu . Curand e ziua lui și doresc sa îl fac . Am doua întrebări:
    1. Oare dacă fac cu vin de casa risc sa stric ceva ?
    2. Cum merge la cuptor ma gândesc ca alcoolul va ieși din compoziția blatului , deci ar putea fi consumat si de copii ?

  2. Delia spune:

    Buna , am o intrebare , sunt allergica la nuca si orice altceva de gen, alune , fistic ecc, è obbligatoriu nucile in tort? Strica Ceva la consistenta ? Daca da averti cumva un sfat cu ce as putea inlocui nucile ? Multumesc

  3. Georgescu Manuela Cristina spune:

    Minunat tort ! Cantitatile prezentate sunt suficiente pentru realizarea tortului intr-o forma cu diametrul de 28 cm ?

  4. Marius spune:

    Buna seara,
    Ce mărime are tava in care ați copt blatul la cantitățile folosite in rețetă ?
    Va mulțumesc

  5. Diana spune:

    Buna seara, crema merge si cu frisca Creme exelence Elle&Vire Profesionel?

  6. Mihaela spune:

    Buna seara,
    Am facut si eu acest tort; foarte interesanta crema de portocala, cu un gust deosebit.
    Blatul a iesit cam umed, spre centru mai mult.Nu stiu, asa trebuie sa fie, sau nu l-am tinut suficient in cuptor?Probabil si din cauza vinului.
    Multumesc

  7. Anca spune:

    L-am facut de Craciun. E spectaculos si foarte bun la gust! Cred ca va deveni tortul traditional de Craciun al familiei! Multumesc pentru reteta!

  8. Ramona spune:

    Ispititor si delicios. Poate o idee prea dulce pentru mine, asa ca data viitoare voi micsora cantitatile de zahar.
    Multumesc si Sarbatori fericite

  9. Porumbita Camelia spune:

    Un tort foarte delicios.

  10. Mirela spune:

    500 g frisca = 500 ml frisca lichida ? va intreb deoarece nu ma pricep si vreau sa il fac si eu de Paste.

  11. Mirela spune:

    Buna. Tortul arata foarte bine. Ce smantana pentru frisca folositi ? Se poate folosi si Hulala ?

  12. Anonymous spune:

    Daca ciocolata are doar 45 % cacao, trebuie sa pun mai multa ciocolata ?

  13. imbrescu diana spune:

    Cel mai bun tort de ciocolata pe care l-am incercat vreodata! Multumesc mult de reteta atat de bine explicata!

  14. Anonymous spune:

    Se poate folosi si ciocolată cu lapte la crema .

  15. Claudia spune:

    Nu puteam sa refuz asa o invitatie ispititoare :)
    Asa ca m-am apucat de treaba si rezultatul se poate vedea aici:
    http://lecturisiarome.ro/2016/01/cheesecake-brownie-cu-portocale-si-scortisoara/
    Un deliciu cu scortisoara, portocale, nuci si, evident ciocolata Nestle Desert Noir.

  16. bianca spune:

    Ce draguta sunteti, doamna Laura, si ce voce frumoasa aveti! De tort nu mai zic nimic, doar inghit in sec. :) Nu stiu daca ma pot incumeta sa fac o asemenea minunatie!

  17. Oana Igretiu spune:

    Draga Laura, am dat curs invitatiei tale si am publicat pe Savori Urbane o inghetata casata care contine cele 4 elemente cerute: ciocolata Nestle Dessert Noir, portocale, nuci si scortisoara. Reteta aici: http://savoriurbane.com/inghetata-casata-cu-ciocolata-nuca-si-fructe-confiate/

  18. APOSTOL VIORICA spune:

    Eu nu am blog ,dar sunt pasionata de gatit,as putea inventa o reteta cu ciocolata,pot sa particip?

  19. Oana Panait spune:

    La multi ani! Fie ca 2016 sa fie un an bun, frumos si gustos! Va urmarim cu maaare atentie in continuare :)
    Oana

  20. Darie Camelia spune:

    O reteta minunata pe care o incerc si eu acum.Sper sa-mi iasa tot atat de bine.Si pentru ca maine va fi Anul Nou iti urez ,,UN AN NOU FERICIT,,

  21. Daiana spune:

    Delicioasa reteta, dar un pic prea dificila, asa ca o sa ma multumesc cu ciocolata Nestle. :)