Dragilor, azi vă povestesc, în sfârșit, despre un proiect atât de drag mie și a cărui finalizare am așteptat-o atât …
În iunie, am simțit nevoia să-mi iau o vacanță de o săptămână. Nu conta unde, să fie într-un loc însorit …
Acum câțiva ani, în timp ce îmi făceam ucenicia ca bucătar, în București, pe lista avantajelor de a locui în …
Urzica în alimentație și proprietățile ei. Pe scurt, despre urzică, planta numită Urtica Dioica. Rețete cu urzici. Urzica – scurt ghid de …
Povestea pe care v-o istorisesc în cele ce urmează este cu atât mai frumoasă, pentru mine, cu cât este, până …
Rețete de desert – dulciuri fără coacere: prăjituri, cheesecake, dulciuri fără coacere din biscuiți, mignons, bomboane, ciocolată de casă. Dulciuri …
Conopida romanesco, broccolo sau brocoli romanesco, proprietăți, origine și descriere. Cum pregătim conopida sau broccolo romanesco. Cum putem păstra conopida …
Cum gătim carnea de vită? Cum se numesc piesele obținute din carcasa de vită și cum le gătim? Cum gătim pulpa …
Duminică, 27 august, a avut loc la Ghiroda prima ediție a Festivalului Ceaunelor, organizat de asociația ProDatina, cu susținerea Consiliului …
Tehnica de gătire ”sous vide” – ce anume este? Nu demult, această tehnică de a găti, sous vide (pronunțată su …
Când povestea cu geologia de prospectare a luat sfârșit în România, iar eu devenisem deja elev de liceu, oamenii ăștia …
Fraged fiind, alcoolul era o treabă care nu ma atrăgea în niciun fel, cafeaua nu își făcuse încă abonament la …