Cautare in site
x inchide

Espressor Kafune + 600 de capsule Kafune compatibile Nespresso, unboxing

ADVERTORIAL
Adaugata la de

Unboxing espressor KAFUNE și pachet Light Kafune cu cinci blend-uri de cafea în capsule compatibile Nespresso. Cum instalăm și ce trebuie să facem înainte de prima utilizare a unui espressor Kafune?  

Știți cât de mult îmi place mie cafeaua? Nu știu dacă bănuiți, dar vă voi spune: mult mai mult decât oricărei persoane normale. Căci, da, eu cred că mă situez cumva în afara normelor, cafeaua fiind unicul meu viciu, lucru de care sunt perfect conștientă dar pe care nici nu mă gândesc să încerc să-l corectez. Îmi place prea mult! Și-apoi, nu fumez, mă feresc de dulciuri și, mai nou, îmi calculez caloriile din tot ceea ce mănânc, așa că acele multe – nu spun câte! – cafele consumate zilnic sunt modul meu de a înlocui toate cele la care am renunțat.

Evident, consumând cafeaua cu pasiune, am început să îi apreciez calitățile și subtilitățile din ce în ce mai mult. Așa că nimeni n-ar fi putut fi mai fericit ca mine atunci când am descoperit pachetul KAFUNE Light, conținând un espressor compact și în același timp robust, cu design modern, și cinci sortimente de cafea absolut senzațională! Dar cel mai bine este să urmăriți clipul video de mai jos, unde veți face cunoștință cu espressorul KAFUNE și vă voi prezenta toate cele cinci blend-uri de cafea.

Pachet KAFUNE + cod promoțional pentru cititori!

KAFUNE este brandul de cafea al La Fântâna. KAFUNE nu înseamnă doar o cafea. Printre alte produse și servicii, KAFUNE înseamnă zece blenduri de cafea de calitate superioară, concepute de experți din Italia. Fiecare blend în parte are calitățile și personalitatea sa. Cinci dintre aceste blenduri sunt disponibile și în capsule compatibile Nespresso.

Blendurile de cafea nu le veți găsi pe oricare raft de supermarket. KAFUNE se vinde exclusiv online, pe magazin.lafantana.ro. La această adresă online puteți găsi, desemenea, și multe alte produse și servicii, cât și informații despre fiecare în parte.

Cea mai nouă manieră în care vă puteți bucura de gusturile și aromele KAFUNE este pachetul cu Espressor Kafune și 600 de cafele. Practic, veți primi câte o sută douăzeci de capsule pentru fiecare dintre cele cinci blend-uri, la un preț special. Acest pachet îl puteți achiziționa de aici.

La achiziția acestui pachet puteți introduce codul de voucher  APA- CAFEA-LL  și veți primi, la livrare, și o cutie de 10 litri apa de izvor La Fantana.

După achiziția pachetului cu espressor Kafune, continuitatea este garantată. Blendul sau blendurile KAFUNE preferate sunt în continuare disponibile pentru achiziție pe același magazin online.

Sper să vă placă cel puțin la fel de mult cât mi-a plăcut mie! Să vă fie de folos!

Instagram @lauralaurentiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *