Blog
Cum gătim carnea de vită
Cum gătim carnea de vită? Cum se numesc piesele obținute din carcasa de vită și cum le gătim? Cum gătim pulpa …
Rață la cuptor cu cartofi și varză roșie călită, rețetă video
Mă tot întreb, ce inimă poate să aibă cel care ar refuza o asemenea friptură de rață la cuptor cu cartofi …
Festivalul Ceaunelor – Ghiroda, ediția I-a
Duminică, 27 august, a avut loc la Ghiroda prima ediție a Festivalului Ceaunelor, organizat de asociația ProDatina, cu susținerea Consiliului …
Pulpe de pui la cuptor cu cartofi și roșii cherry – rețetă simplă
Aceste pulpe de pui la cuptor, cu roșii și cartofi, sunt una din acele mâncăruri necomplicate, care nu necesită mare …
Prăjitură cu mălai și lapte bătut, rețetă video
Prăjitura cu mălai și lapte bătut, ”Mălai dulce”, cum mai este ea numită în unele locuri din Ardeal, este, poate, …
Ardei umpluți cu orez și brânză, în sos de roșii, la cuptor
Ardei umpluți cu orez și brânză, în sos de roșii, la cuptor – trebuie să recunoașteți că sună bine. Vă …
Tehnica de gătire sous vide, pe scurt
Tehnica de gătire ”sous vide” – ce anume este? Nu demult, această tehnică de a găti, sous vide (pronunțată su …
Roșii la borcan pentru iarnă, pentru ciorbe și mâncăruri
Roșii la borcan pentru iarnă, pentru ciorbe și mâncăruri de tot felul, m-am obișnuit să pun de ani buni. De …
Prăjitura Jerbo sau ”Greta Garbo”, rețetă video
Prăjitura Jerbo sau ”Greta Garbo”, cum aveam s-o întâlnesc mai târziu, e una din acele prăjituri care, în copilăria mea, …
Ciulama cu ciuperci din pădure
Când povestea cu geologia de prospectare a luat sfârșit în România, iar eu devenisem deja elev de liceu, oamenii ăștia …
Tartă ”Tatin” cu dovlecei și brânză de capră
Ideea de a pregăti o Tartă ”Tatin” cu dovlecei și brânză de capră mi-a venit într-un moment în care așteptam niște oaspeți …
Sos de roșii pentru paste la borcan, pentru iarnă, rețetă video
Sos de roșii la borcan, rețetă pentru iarnă, pentru paste și alte preparate. Rețetă video de sos de roșii la borcan, …







