Blog
Lansăm Bursa România Culinară 2016 – în parteneriat cu Horeca School (editia 3)
Lansată în 2014, Bursa România Culinară – Horeca School, datorită căreia în fiecare an un tânăr pasionat are șansa să devină bucătar, …
Pui vânătoresc – pollo alla cacciatora – rețetă video
Rețetă de pui cu sos de roșii, legume și vin roșu. Rețetă de pui vânătoresc inspirată de rețeta clasică italiană …
Hencleș – lichiu – cu prune
Hencleș cu prune, rețetă din Ardeal. O rețetă tradițională ardelenească, Hencleș (sau Lichiu) cu prune și griș. Tradiții culinare ardelenești, …
Prăjitură cu fructe și brânză de vaci
Prăjitură cu fructe, brânză de vaci și cremă de vanilie. Prajitura cu fructe si branza, reteta pas cu pas. Prajitura …
Pandișpan – blat de tort – cu unt, rețetă video
Blat de tort fin cu unt, fără agenți de creștere și alți aditivi. Pandișpan pufos fără praf de copt. Blat de …
Noutăți de la Bosch: combinele frigorifice NoFrost cu sistem VitaFresh
Traiește mai sănătos cu Bosch! Te bucuri de legume și fructe proaspete până la de 3 x mai mult timp …
Brânză de vaci făcută în casă
Brânză de vaci rețetă. Brânză proaspătă de casă din lapte de vacă. Brânză dulce. Brânză de vacă din lapte nefermentat. …
Prăjitură cu piersici, nuci și migdale, fără făină
Prăjitură cu piersici. Prăjitură cu piersici, nuci și migdale. Prăjitură fără gluten, cu piersici sau nectarine. Prăjitură fără făină cu …
Fasole păstăi cu usturoi și roșii – ”păstăi aiți”
Fasole păstăi cu usturoi. Păstăi cu usturoi și roșii. Fasole verde cu usturoi și sos de roșii și ardei copt. …
Vinete umplute cu brânză și usturoi, la cuptor
Vinete umplute cu brânză și usturoi, la cuptor, rețetă. Vinete umplute cu brânză feta, împănate cu usturoi, cu un gust …
Impresii de vacanță: Ce-am mâncat în vacanța din Grecia, ce mi-a plăcut și ce nu mi-a plăcut
Mâncarea în Grecia – 10 lucruri care mi-au plăcut și 10 care mi-au displăcut Nu a fost prima dată când …
Sărmăluțe în foi de viță cu carne de porc și/sau de vită
Sărmăluțe în foi de viță cu carne de vită și/sau de porc, cu sos de mărar, cu smântână sau cu …







