Cautare in site
x inchide
ciorba-de-conopida-fara-carne-reteta-cu-poze-cum-se-face-ciorba-de-conopida-fara-carne-retetecalamamaro

Ciorbă de conopidă, rețetă fără carne

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 27.09.2017
4.7
(109)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.7 / 5. Voturi 109

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 comentarii la Ciorbă de conopidă, rețetă fără carne

  1. Cseh Georgeta spune:

    E foarte gustoasă, mulțumim , o fac destul de des❤️🌹

  2. Marciana spune:

    Bună ziua. În loc de roșii opărite, putem opta pentru bulion? 😊

  3. Elena spune:

    Am dat azi peste reteta asta si mi-a placut ideea de ciorba de conopida, mai ales ca ador ciorbele si una cu conopida trebuia incercata. In drum spre casa, am cumparat toate ingredientele si am trecut la gatit. A iesit atat de buna ca nu stiu cum am trait fara sa mananc asa ceva. Deliciu! Multumesc pentru inspiratie!

  4. Alina spune:

    Este o ciorbita ușoară și delicioasă. O fac deseori după această rețetă. Mulțumesc. O zi frumoasă!

  5. Gabriela spune:

    Eu am mai pus si usturoi in amestecul cu smantana si a iesit o minunata ciorba radauteana de conopida! :)

  6. Hluscu Lavinia spune:

    Dupa ce se adauga amestecul de galbenusuri si smantana se mai da in clocot? Ciorba trebuie sa fiarba cand se adauga amestecul?

  7. Ana spune:

    Ce fac cu albusurile ?

  8. Attila Zold spune:

    „Lichidul din ciorba e foarte sarac in proteine, practic e doar apa”. Sa stiti ca singurele fiinte care produc proteine sunt plantele. Animalele si noi preluam proteinele din plante. Sunt suficiente proteine intr-o ciorba de legume.

    • Serios? Țesutul muscular din ce e format? Colagenul ce este? În fine, toți aminoacizii esențiali din țesuturile animale, cum îi clasificăm, pentru că aminoacizii sunt compușii proteinelor? Există și țesuturi vegetale cu conținut de proteine, unele din plantele cele mai bogate în acestea ar fi fasolea, grâul – cu controversata sa proteină, glutenul, soia, ciupercile etc, doar că ar trebui să consumăm vreo 5 kile de fasole pentru a lua aceeași cantitate de proteine pe care o luăm dintr-un steak.

  9. Dan spune:

    Chiar asteptam si reteta fara carne. Foarte bun! :)