Cautare in site
x inchide
reteta-pui-la-capac-pui-la-cuptor-pe-capac-cum-se-face-pui-la-capac-pulpe-de-pui-la-cuptor-pe-capac

Pui la capac, rețetă din vremuri mai bune

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 16.09.2017
4.7
(40)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.7 / 5. Voturi 40

Fii primul care acorda o nota!

Ne gasesti si pe

Știri culinare cu subiect asemănător:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

7 + 3 =

8 comentarii la Pui la capac, rețetă din vremuri mai bune

  1. Ramona V. spune:

    Ce bună e rețeta asta! Foarte fain iese carnea!

  2. Service GSM spune:

    Foarte bun!

  3. Service GSM spune:

    Felicitari pentru reteta, este explicata foarte bine si mi-a iesit exact ca dumneavoastra

  4. maria spune:

    Arata foarte bine! E crocant, excat pe gustul meu :)

  5. carmi spune:

    O adevarata bunatate.

  6. Amellia spune:

    Arată absolut delicios!

    • Laur spune:

      Ai idei bune insa trebuie sa fii mai concisa, ma plictisesc de citit pana ajung la reteta. Cine intra pe pagina ta cauta o reteta rapida, nu are timp de povesti. As fi trecut peste baliverne insa asezarea in pagina lasa de dorit si ea. Nu vreau sa ma gandesc cat de mult vorbesti, probabil ii chinui pe ai tai. N-or sa-ti spuna, normal.
      Daca nu vei afisa comentariul, am sa-l postez pe fb.

      • Laur, nu ai fi putut fi mai în eroare de atât. În primul rând, i-ai răspuns Ameliei, care nu are mai multe cu blogul meu decât tine. Nu este ea autoarea blogului!
        Nu am postat pentru o bună vreme comentariul tău și nu pentru că mi-ar fi displăcut (de fapt, m-a amuzat), ci pentru că nu l-am citit. Deloc. Crede-mă, am depășit de foarte mult timp faza în care să-mi doresc să am neapărat dreptate, pe internet. Totuși, pentru că ai ajuns să-ți imaginezi lucruri despre persoana mea, hai să te lămuresc:

        – Sunt o persoană introvertită, nu vorbesc decât cu oamenii pe care îi cunosc bine și nu de a naibii, ci pentru că am unele probleme de comunicare și relaționare.
        – Scrisul este pentru mine o formă de terapie. Cu toate că am fost o bună vreme colaboratoare a unor emisiuni radiofonice, mi-e destul de greu să mă exprim în viu grai, atunci când mă adresez unor necunoscuți pe care îi văd, fizic.
        – Ai mei sunt chinuiți mai degrabă de momentele în care refuz să-mi scot nasul din carte (sau să ies de la calculator) decât de vorbele mele. Așa că sunt chiar scumpă la vorbă.

        Atât despre mine, nu ai nevoie să afli mai multe. Revenind la afirmația mea că ai fi total în eroare:

        1. Ești pe un blog! Știi ce e un blog? E un jurnal în care consemnez povești, idei, chestii care mă preocupă. Că mai dau eu și rețete, e doar treaba mea, așa cum este tot ce ține de blogul ăsta, de la așezarea în pagină (că tot nu-ți place nici asta) până la alegerea conținutului și plata cheltuielilor de hosting, aparatură etc.
        2. Nici n-ai idee cât de simpatici îmi sunt cei care îmi spun că sunt grăbiți să afle rețetele dar nu îi interesează conținutul meu, nici de unde am rețeta, nici de ce am ales-o etc! Am observat că, de regulă, indivizii ăștia au ceva în comun: au niște ochelari de cal așa de eficienți, încât nu reușesc să vadă butonul mare, albastru, pe care scrie ”sari la rețetă”. Buton pe care l-am pus așa, ca o formă de curtoazie pentru oamenii grăbiți, dar cum ei oricum sunt prea grăbiți ca să citească până și ce scrie pe acel buton, mă gândesc să-l scot.
        3. Nu am nevoie să îmi explici tu ce-i cu marketingul și cu social media blogului, crede-mă. Blogul ăsta este citit de două milioane de oameni lunar, dintre care mai mult de jumătate sunt cititori care revin. Dacă ei nu ar fi mulțumiți, nu l-ar citi. Rezumă-te să te exprimi în nume propriu că e mai corect.
        4. Îți sugerez să investești în niște cărți de bucate. Nu sunt chiar atât de scumpe și nu vei fi obligat să citești decât rețeta. Hopa, stai, că nici aici nu erai obligat, dar n-ai reușit să observi asta!

PUBLICITATE
PUBLICITATE