Cautare in site
x inchide
ficatei de pui cu ceapa reteta ficatei de pui cu ceapa la tigaie reteta laura laurentiu

Ficăței de pui cu ceapă la tigaie

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 05.09.2019
4.9
(358)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.9 / 5. Voturi 358

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 comentarii la Ficăței de pui cu ceapă la tigaie

  1. Costin spune:

    Reteta simpla si delicoasa la care personal mai adaug si-un paharel mic de vin, ridic capacul si astept evaporarea sa completa. Daca mai era necesar, in functie de buchetul vinului folosit, ficateii vor avea un un puls de aroma deloc de neglijat.

  2. Rodica spune:

    Cei mai buni ficăței!!! Mulțumesc frumos și la cat mai multe rețete!!!?

  3. Cătălina spune:

    Am făcut și eu această rețetă, de 2 ori. Prima dată au mâncat copiii și au zis că sunt mai buni ca la grădi ?. Astăzi, am făcut a doua oară ficățeii, dar am pus in plus unt ( am scos din ulei) și un cățel de usturoi. Aștept să văd dacă le place ?

  4. Andreea spune:

    Tocmai am terminat de facut reteta.
    Eu am adaugat si ardei rosu, deoarece imi place aroma
    Au iesit deliciosi, suculenti si frageti!
    Multumesc!

  5. Ramona spune:

    Buna ziua! Nu se pune deloc apa peste ficatei?

  6. Violeta spune:

    Am încercat multe rețete de ficatei însă aceasta e cea mai gustoasa dintre toate ?

  7. Ene Costel spune:

    Era bună și niște smântână cu puțină sare

  8. Alexandrina spune:

    Buna Laura,

    Iubitul meu (care e neamt) crede ca eu gatesc foarte bine. In realitate eu nu fac altceva decat sa respect riguros explicatiile tale. Dar asta ramane secretul nostru ?
    Mama mea gateste foarte bine retete specific romanesti (asa cum e si aceasta) dar eu am invatat de la ea prea putin (pentru ca am plecat devreme de acasa). Cu reteta asta insa, ficateii au avut exact gustul pe care mi-l aminteam din copilarie. Combinatia dulceag (ceapa) si amarui (ficatelul) este superba. Si textura cremoasa mi-a iesit exact ca la mama.
    Si acum revenind la iubitul meu: stii ca nemtii apreciaza ficatul si au multe retete cu ficat. Asa ca: complimente pentru reteta din partea unui cunoscator!
    Multumesc, draga Laura!

    • Mă bucur din inimă că a ieșit pe gustul vostru și că gastronomia românească, iată, are o ambasadoare atât de bună în tine! Îmbrățișări și multe bucate gustoase!

  9. Virgil Lipan spune:

    Notă maximă!

  10. Ana spune:

    Exact așa prepar și eu ficățeii de pui cu excepția însă că eu nu pun paprika, ci pun boia de ardei …o jumătate de linguriță de boia de ardei dulce și o jumătate de linguriță de boia de ardei iute…Glumesc,bineînțeles, draga mea!…Eu fiind ardeleancă ,acum locuiesc în Ungaria ,unde mi-am cumpărat o căsuță „de vacanță ” inițial ,dar am sfîrșit prin a rămîne aici și iarna.E un loc minunat ,la țară ,de care chiar m-am îndrăgostit …Oamenii sunt minunați iar rețetele lor culinare , excepționale ! Te salut și te urmăresc cu drag și interes! Succes !