Cautare in site
x inchide
piept de pui in sos de mustar si smantana reteta pas cu pas LauraLaurentiu

Piept de pui în sos de smântână și muștar

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 17.04.2018
Rating
4.9
(102)
SARI LA RETETA
Rating
4.9
(102)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 comentarii la Piept de pui în sos de smântână și muștar

  1. Balzac spune:

    Mi-a atras atenția această rețetă datorită muștarului din titlu. Nu au incăput in oală toate bucățile de pui, astfel că una am prăjit-o în tura a doua. Așa, uleiul a avut timp să se inchidă la culoare și în momentul când am pus ceapa am fost aproape de acel dezastru cu ceapă înnegrită.
    Muștarul l-am pus dupa ce am adăugat supa…. A fost confuz cu ochiul aragazului, când tare când încet. Clar sunt incepător.
    Dar, aromele sunt acolo, să gâdile unde trebuie, si datrită acestui fapt voi mai face rețeta.
    A rămas multă zeamă/saft. Ce-aș putea face cu el, că nu e de aruncat.
    Numai bine.

  2. Ioana spune:

    Am facut si eu in seara asta si este extrem de bun! Am mai incercat vreo 2 retete de pe site, toate reusite! Mulțumim pt retete, pt atatea detalii, pt ca ne incantati gusturile :)

  3. emil spune:

    delicios

  4. APOSTOL VIORICA spune:

    Foarte gustos!