În această categorie veți găsi retete de mancare prezentate detaliat, sub formă de tutorial video sau cu imagini step by step. Sunt retete destinate felului principal al meselor de fiecare zi, servite in familie, dar si retete pentru ocaziile speciale, cum ar fi rețeta fripturii de Crăciun sau de Paști, felul principal pentru ziua de naștere a cuiva drag etc.
Categoria dedicata retetelor de mancare este cea mai cuprinzatoare de pe acest blog culinar. Este asa, in ideea de a oferi inspiratie cititorilor pentru mesele de fiecare zi. Plictiseala alimentara e la fel de nedorita ca orice fel de plictiseala si pentru a nu ne plictisi de reluarea acelorasi feluri, veti gasi multe idei in paginile acestei categorii. Deasemenea, vei gasi si retete de mancare elegante, unele inedite, pentru ocaziile in care vrei sa-ti rasfeti familia sau sa-ti uimesti oaspetii.
Retete de mancaruri diverse. Retete de fripturi, retete de tocanite. Retete de mancaruri cu carne. Retete de post. Retete de mancare cu legume. Retete de mancaruri romanesti. Retete de mancaruri italiene. Retete de mancaruri sarbesti. Retete de mancaruri unguresti. Retete din bucataria internationala. Reteta friptura de porc pentru Craciun. Reteta friptura de miel pentru Pasti.
Modul de prezentare al acestor retete, cu fotografii care ilustreaza fiecare pas al prepararii, ajuta chiar si incepatorii in bucatarie sa obtina rezultate foarte bune. Textele sunt, de asemenea, pline de detalii extrem de utile. Multe dintre retete contin inclusiv tutoriale video, pentru a usura inca si mai mult prepararea retetelor acasa, de catre cititori. Indicatiile contin timpul si temperatura de gatire, ingredientele sunt prezentate la gram.
Mâncare de linte de post, cu roșii și legume, după rețeta italiană Lenticchie in umido, prezentată în forma unui tutorial …
Fasole scăzută de post, la cuptor – rețeta grecească Gigandes Plaki prezentată în format video. În rețeta video de mai …
Pui fript la perfecție prin metoda cuptorului rece, rețetă pas cu pas, ilustrată cu poze. Metodă de gătire a puiului la …
Cassoulet este un preparat franțuzesc, așa cum denumirea sa indică. Se pronunță ”casule”, cu accentul pe ultima silabă. Originea preparatului este …
Pui cu harissa și legume la cuptor, rețetă simplă, explicată în detaliu, pentru o friptură de pui senzațională, cu o …
Pulpe de rață cu portocale, rețetă simplă și gustoasă gătită la multicooker, foarte practic și comod, cu descrierea detaliată a …
Conopidă gratinată, budincă de conopidă fără ouă, rețetă simplă și foarte gustoasă prezentată detaliat, cu imagini pas cu pas. Conopida …
Mușchiuleț de porc în crustă de verdețuri – rețetă video de friptură festivă, foarte fragedă, gustoasă și aspectuoasă. Un mușchiuleț …
Scăricică marinată la cuptor cu cartofi – rețetă video. Încearcă și tu rețeta simplă și delicioasă de scăricică de porc …
Găluște pe varză – Kraut und Knedl – rețetă veche din Banat, prezentată în format video. O mâncare sățioasă, de …
Ați încercat vreodată un hamburger de porc? Dacă nu, rețeta pe care v-o propun azi este numai bună pentru prima …
Frigărui din cârnați cu ciuperci și legume – rețetă video rapidă și gustoasă. În acest articol veți găsi o rețetă …