Cautare in site
x inchide
tort-padurea-neagra

Tort Pădurea Neagră rețetă pas cu pas

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 04.01.2018
4.9
(83)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.9 / 5. Voturi 83

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 comentarii la Tort Pădurea Neagră rețetă pas cu pas

  1. Alina spune:

    Mie nu mi-a crescut blatul deloc. Cred ca trebuia ceva praf de copt, care nu este specificat in reteta.
    Abia pot taia blatul in 2 straturi.

    • Nu v-a crescut pentru că nu ați bătut bine albușurile spumă sau nu ați amestecat corect compoziția sau ați lăsat-o mult timp pe blatul de lucru, înainte de coacere, și vi s-a lăsat. În pandișpan NU se folosește praf de copt, e o blasfemie!

  2. Ionut spune:

    Punctul critic al acestei retete este frisca cu gelatina , care chiar trebuie intarita bine , iar sosul de ciocolata crema de visine si blatul trebuie sa fie racite bine.
    Frisca trebuie sa sustina celelalte straturi.

  3. Diana spune:

    Buna ziua!cineva ma rugat sa ii fac tortul acesta,e prima mea comanda si nu stiu cat ar trebui sa fie pretul unui tort exact cu aceeleasi cantitati dar fara blatul crocant!cred ca tortul ajunge sa cantareasca in jur de 2,5kg nu?ma puteri ajuta?

  4. Simina spune:

    Buna ziua Dna Laura. Imi puteti spune va rog daca tortul se imbraca cu frisca inainte de a fi dat la frigider sau dupa? Va multumesc

    • Se poate îmbrăca și imediat după asamblare, și înainte de servire, cum preferați. Important este să fie foarte, foarte bine acoperit în timpul refrigerării, ca să nu primească mirosuri străine din frigider.

  5. Feliana spune:

    Buna ziua doamna! As vrea sa incerc acest tort pentru Craciun si va rog sa-mi spuneti ce dimensiuni are tava pentru copt blatul? Multumesc mult.

    • Bună ziua! Informația este deja în rețetă, la punctul 1 de preparare: 1. Pentru blatul de pandișpan cu cacao, vom seta cuptorul la 180°C și vom pregăti aceeași formă cu pereți detașabili cu diametrul de 28 cm, căptușind-o cu hârtie de copt.

  6. Crina spune:

    Buna doamna Laura. As vrea sa fac acest tort de ziua de nastere a sotului fiindca el adora tortul acesta. As vrea sa va intreb cu ce se poate inlocui schnaps de cirese ca sa fie bun si pentru copii? Multumesc anticipat si va urmaresc blogul cu mare drag :):)

  7. john spune:

    Doamne, cum arata! habar nu am sa gatesc, dar pentru asa ceva chiar m-as baga in bucatarie. Cred totusi ca singura solutie e sa ma dau bine pe langa sotie! :) poate incearca ea sa faca asa ceva.