Cautare in site
x inchide
aluat-de-tarta-pas-cu-pas-aluatul-de-tarta-transferat-in-forma-cu-ajutorul-sucitorului

Aluat de tartă, dulce sau sărat

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 24.10.2016
4.6
(28)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.6 / 5. Voturi 28

Fii primul care acorda o nota!

Ne gasesti si pe

Știri culinare cu subiect asemănător:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

95 − = 89

12 comentarii la Aluat de tartă, dulce sau sărat

  1. Georgeta spune:

    Bună ziua, se poate înlocui untul cu ulei ? Mulțumesc.

  2. Ciochina spune:

    Se poate 8nlocui untul cu untura de porc?In ce proporții?

  3. Tania spune:

    Aluatul se poate framanta si cu mixerul?

  4. Roxana Mihalache spune:

    Buna ziua. Puteți să-mi spuneti , va rog temperatura de coacere a aluatului de tartă. Mulțumesc.

  5. Viorel Cotoara spune:

    M-ati dat pe spate cu acel cuvant repetat: „indentații „…..In afara faptului ca acesta se refera la coasta marina si nu la un aluat, putina lume cunoaste sensul. Nu trebuie sa fim atat de pretiosi! Puteati sa spuneti simplu: adancitura, scobitura …

    • Se referă la orice și în mod particular la o coastă marină. Sună chiar fain ”băgați în scobitură” :D. Fără prețiozități, într-adevăr.
      În altă ordine de idei, două vorbe despre rețetă?

  6. Cristina spune:

    Daca doresc sa fac aluat de tarta dulce in care sa pun cacao, ar trebui sa includ cantitatea de cacao in cea de faina (faina+cacao=250g) sau pun in plus 1-2 lg de cacao? Multumesc

PUBLICITATE
PUBLICITATE