Cautare in site
x inchide

Prajitura Rum Baba, de post

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 28.01.2012
5
(4)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

5 / 5. Voturi 4

Fii primul care acorda o nota!

Ne gasesti si pe

Știri culinare cu subiect asemănător:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

32 − = 27

28 comentarii la Prajitura Rum Baba, de post

  1. Curtean A spune:

    Mulțumesc pentru ideea de prăjitura de post, a buna si racoritoare ca o savarină!

  2. […] Rețeta de blat am adaptat-o de aici – am inlocuit drojdia cu maia, am înjumătățit cantitatea, am facut niște calcule și am ajuns la următoarele ingrediente: […]

  3. lucia spune:

    probabil trebuiesc mancate in aceeasi zi, eu le-am facut seara si a doua zi cand am gustat una parca as fi mancat paine cu gem ci nu un fel de savarina.

  4. laura spune:

    cautam retete de post si uite peste ce minunatie am dat…mmmmm……musai trebuie sa incerc asta, arata minunat si cred ca e si foarte gustoasa, aluatul pare a fi bun si ptr savarina reinventata, evident:)

  5. Mamidesara7 spune:

    Imi ploua in gura, ce reteta minunata!!! O sa o incerc cu siguranta!! Ma bucur ca am descoperit azi blogul!!

  6. Micky_pell spune:

    Sunt retete uluitoare!Pentru moment,doar le lecturez,ca citesc”o alta carte”numita”smotu’de sfintele sarbatori”!Sigur le voi incerca pe toate,incepand de la cele de post ,prajituri speciale de Paste.MULTUMESC !

  7. tobina spune:

    este super, eu am inlocuit romul cu limoncello pt ca nu aveam, si a iesi foarte bine va multumesc pt reteta o mai incercasem eu fara succes in trecut da de data asta a iesit…va urmaresc cu drag de fiecare data…pe curand 

  8. Monica spune:

    In primul rand felicitari pentru blog.Trebuie sa iti spun ca e mai citibil mai bine organizat si mai imbietor la cercetat.
    Nu ca cealalta varianta nu ar fi fost buna dar gasesc ca acum e mai bine cum arata.
    Apoi multumesc pentru reteta de prajitura ca ma gandeam ca peste o saptamana incepe postul si ne-ai dat o idee grozava mai ales ca arata superb si apetisanta.

  9. Ralucasd spune:

    Arata foarte bine! Se pot congela ?

  10. Cornel spune:

    arata bine ,sa vedem cum este la gust ,yammmmy

  11. alina spune:

    INCERCAT, MANCAT…  DEeeLIiiiCIOoooSsss! si e putin spus !!!! MULTUMESC PENTRU RETETA.. !!

  12. Ersilia spune:

    Ce mai pot sa spun…esti extraordinara si prajiturile la fel…trebuiesc incercate! Mi-ai facut o pofta !!!!
    Sa stii ca reteta de savarine a mea incercata de f multe ori e aproape ca si reteta ta cu oua, dar  ca se foloseste doar un ou  ,nu 5 in rest cam asa si sa stii ca nu-i mult laptele ,totul se face cu lingura de lemn si aluatul trebuie sa fie curgator !
    Te pup !

  13. Delia spune:

    imi place prajitura. tocmai am citit comentariul tau de mai jos,  ca chiar ma gandeam cum ar merge la savarine. in seara asta la fel am facut si eu cu hartiutele astea, m-am bazat bazat pe ele, in loc sa ma bazez pe putin  unt de uns formele :) pentru savarine. nu-i bai, ca m-am invatat minte :) sara buna, Laura!

  14. Boabe de Cafea spune:

    Tare faine-s!

    • Anonim spune:

      Multumesc, draga mea, stii ce bune-s? Siropul e tot schepsisul, are un gust minunat, de-acu’ am sa-l folosesc si la savarine.

PUBLICITATE
PUBLICITATE