Cautare in site
x inchide

Tort "Malaga" cu rom si stafide

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 04.04.2009
4.1
(12)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.1 / 5. Voturi 12

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

41 comentarii la Tort "Malaga" cu rom si stafide

  1. manu spune:

    tortul este super bun,prima data mi a iesit dar atunci l am facut la cuptor cu ventilatie

  2. manu spune:

    Am un cuptor pe gaz la butelie ,am tinut blatul la 150 grade dar nu creste si nici bezeaua nu se usuca,am batut compozitia la mixer douzaci minute ,unde am gresit?

  3. claudia spune:

    In sfarsit i-a venit randul si acestui tort….stii cum a iesit?Demential!!!!O grozavie!!Multumesc pentru reteta,bucatareasa mea preferata :)

  4. SANDA MORAR spune:

    mmmmmmmm

  5. dana spune:

    as dori sa fac si eu acest tort pentru ziua baietelului meu (sambata implineste 5 anisori) insa am si eu 2 intrebari: ce dimensiune trebuie sa aiba tava in care se coace blatul+bezeaua si glazura se pune fierbinte peste blat? Multumesc.

    • lauralaurentiu spune:

      Elena, e o tava obisnuita de cuptor, 35×37 cm. sau asa ceva. Glazura se pune calda, altfel s-ar intari si nu ai avea cum sa o mai torni.

  6. circeanu cerasela spune:

    La acest tort cum se procedeaza cu primul blat ca nu am inteles ca daca se coc impreuna se impreuna multumesc

  7. oana spune:

    Am facut tortul de ziua tatalui meu. A iesit foarte bun si merita incercat si de altii.

  8. iasminna spune:

    te rog spune-mi si mie cum faci sarmalele.sotul meu a cumparat o cratita de pamant si vrea sa le fierb acolo , nu am facut niciodata in oala de lut.

  9. iasminna spune:

    demential a iesit

  10. iasminna spune:

    l-am facut in seara asta este la frigider arata demential si crema a iesit bine am lins putin castronu ce sa fac nu m-am putut abtine

  11. Clody2308 spune:

    Arata bestial tortul acesta…e musai sa-l incerc si eu!!!Sper sa imi iasa…nu prea ar avea de ca sa nu imi reuseasca,mai ales ca explicatiile tale sunt nemaipomenite!Te pup si la cat mai multe retete!

  12. Gabriela spune:

    Buna Laura.Am facut si eu acest tort minunat.Dar totusi bezeaua nua a ramas crocanta.Unde am gresit?Ciocolata am pus-o calduta.Multumenc anticipat.Spor la retete noi.

    • Anonim spune:

      Gabriela, chiar nu am idee ce s-a fi intamplat… ai lasat foile de pe o zi pe alta inainte sa le acoperi cu ciocolata si sa le umpli cu crema? Din cate imi amintesc, bezeaua insuficient uscata lasata mai mult timp la temepratura bucatariei are tendinta de a se inmuia. Ma gandesc ca gustul a fost oricum la fel :).

  13. Bolonyiolga spune:

    maine am sa-l fac,cred ca e un tort deosebit

  14. Antonina spune:

    Ma uit la poze si salivez in nestire.. acu sunt chiar intr-o ceata totala… ce mananc eu azi???  

  15. ramonina spune:

    Laura,vreau sa fac in seara asta tortul si as vrea sa stiu dimensiunile tavii.Multumesc

  16. mihai2206 spune:

    Laura, daca nu te superi, te-as ruga sa imi spui si mie care sunt dimensiunile tavii pe care ai folosit-o pentru aceasta reteta. Multumesc!

  17. Mary spune:

    Che spettacolo !

  18. laura laurentiu spune:

    Julia, mai vreo doua-trei felii…ti le pastrez? :P

  19. laura laurentiu spune:

    Jacktel, da, a fost foarte bun la gust, ma bucur mult ca iti place!

  20. julia spune:

    Nemaipomenit de bine arata.a mai ramas ceva?vreau si eu…macar o firmitura *-*

  21. laura laurentiu spune:

    Alsurdelsur „Reme” – bella malaguena- bessos de mi ciudad – Timisoara, Romania. Me encanta mucho que te gusto mi pastel. En Romania se llama „Malaga” la combinación de ron con pasas. En su ciudad está más extendido de esta combinación?

  22. laura laurentiu spune:

    Mickey, Благодаря ви много за посещението и комплименти – and I sincerilly hope that I wrote corectly :).

  23. laura laurentiu spune:

    Irina, tehnica este identica celei pe care am folosit-o la tortul „Fluturi albi in zmeuris”, acolo am si pozat, doar ca aceste grilaje fiind mai simple le-am facut liber, fara un desen prealabil pe hartie.

  24. irinaririna spune:

    Mama ce minunatie….zi-mi te rog cum ai facut decoratiunile de ciocolata?? Exista explicatia undeva pe blog? O duminica placuta.

  25. mikkey spune:

    Bellissima torta Laura.

  26. Alsurdelsur "Reme" spune:

    Bellisima y riquisima tarta que lleva el nombre de mi ciudad Málaga.

    Besos de una malagueña

  27. Jacktels Kochbuch spune:

    Hallo Laura,

    foarte rafinatä Creatiune.Componentele harmonieren( sorry nu stiu similar cuvint)perfekt.
    Kompliment !!
    Eu sint convins cä are un Gust foarte bun.

    Salutäri Jacktel

  28. laura laurentiu spune:

    Diamond, te servesc cu placere :P

  29. diamond spune:

    yum, vreau si eu o feliutza! :D