Cautare in site
x inchide
prajitura marchiza reteta detaliata laura laurentiu prajitura cu bezea si nuca cu crema de lapte condensat cu cafea si unt reteta marchiza prajitura

Prăjitura Marchiza – rețetă de prăjitură fină cu bezea și cremă de unt cu lapte condensat

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 15.03.2025
Rating
5
(26)
SARI LA RETETA
Rating
5
(26)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 comentarii la Prăjitura Marchiza – rețetă de prăjitură fină cu bezea și cremă de unt cu lapte condensat

  1. Oana Coldea spune:

    Buna seara. Tocmai am terminat de facut prajitura. Arata foarte bine, cu siguranta va fi si foarte buna.
    Intrebare: untul din crema poate fi inlocuit cu ceva? Sau macar partial? Mi se pare o cantitate mare de unt.
    Multumesc.

    • Sincer, nu știu cu ce ar putea fi înlocuit untul dintr-o cremă de unt. Este o cantitate mai mare, într-adevăr, dar obțineți 40 de de porții de prăjitură. Dacă nu vă place crema de unt, puteți încerca să o înlocuiți cu alta, pe gustul dumneavoastră, însă o cremă mai puțin grasă va face să se topească bezeaua iar prăjitura ar suferi la aspect și textură.