Cautare in site
x inchide
peste prajit in crusta de malai reteta peste prajit in malai cu mamaliga si mujdei reteta pas cu pas

Pește prăjit în crustă de mălai, cu mujdei și mămăligă

Reteta de Seicean Laura
Adaugata la 02.12.2017
Rating
4.8
(86)
SARI LA RETETA
Rating
4.8
(86)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 comentarii la Pește prăjit în crustă de mălai, cu mujdei și mămăligă

  1. Jack spune:

    Buna reteta, multumesc frumos.
    O singura observatie. O reteta este destinata celor care vor rapid sa afle si sa aplice o metoda de gatit. Pentru povestile dragalase si semi romantioase despre bunica, mama, sau cum stam fiecare si ne gadilam mental in fata rafturilor exista refularea prozei de amator. Nu e cu nimic mai frustrant decat sa fi fortat sa citesti 3 pagine de platitudini si zgomot ca sa gasesti substanta informatiei, care ocupa 10 randuri.
    Simptom comun pe siteurile romanesti. A trebuit sa aflu cum se face cozonacul de pe un blog al unei italience…

    • Domnule, mulțumesc pentru consemnarea impresiilor dumneavoastră. Acest site este un blog. Este un blog culinar, în sensul că aici consemnez și ce mai gătesc eu pe acasă. Nu e o carte de bucate, nu e un site rețetar, vi în primul rând este blog, adică un jurnal online. Într-un jurnal, oamenii consemnează povești drăgălașe sau nu, semi romanțioase sau nu și alte refulări specifice prozei de amator, așa cum ziceți.

      Comentariul dumneavoastră este, nu cred că mă veți contrazice, o chemare la obiectivitate. În acest caz, fiți și dumneavoastră obiectiv: introducerea conține 432 de cuvinte, descrierea rețetei, cu toate detaliile tehnice, are 1426 de cuvinte. Afirmația dumnneavoastră că v-am silit la lectura a ”3 pagini de platitudini” pentru a ajunge la ”substanța informațională, care ocupă 10 rânduri” este nu doar tendențioasă ci chiar mincinoasă.

      În plus, aveți ditamai butonul albastru, imediat sub titlu, pe care scrie ”sari la rețetă”. Ce credeți că face butonul ăla? 😂 Vă spun eu: face exact ceea ce promite, vă duce direct la rețetă sau, altfel spus, vă scutește de proza mea de amator. Însă, atât de specific internetului românesc, e mult mai ușor să scriem comentarii pline de dispreț, care încep cu mulțumiri sarcastice, decât să deschidem ochii, să profităm de instrumentele puse la dispoziție și să ne ducem în fundul internetului, de unde am venit.