Cautare in site
x inchide
aluat cu branza de vaci si un foietaj fals reteta aluat fraged cu branza de vaci reteta

Aluat cu brânză de vaci – foietaj fals – pt. sărățele, cornulețe, pogăcele etc.

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 30.01.2023
4.8
(104)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.8 / 5. Voturi 104

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 comentarii la Aluat cu brânză de vaci – foietaj fals – pt. sărățele, cornulețe, pogăcele etc.

  1. Oana spune:

    Buna ziua! Acest aluat se poate face si cu faina fara gluten Schar?

  2. Adriana spune:

    O rețetă excepțională! Am facut saratele din acest aluat si nu mi-a venit sa cred ca le-am facut eu! Mulțumim pentru retetele exacte si spectaculoase pe care le împărtășiți cu noi!

  3. Mihaela spune:

    Bună ziua, m-ar interesa două aspecte:
    1) dacă acest aluat poate fi congelat?
    2) cât timp se pot păstra sărăţelele /aperitivele preparate din el?
    Vă mulţumesc pentru toate reţetele postate. Sunt deosebit de gustoase!

    • Răspuns:

      1) Da, fără probleme. Decongelați lent, până ajunge la temperatura camerei, apoi folosiți cum doriți.
      2) Într-o cutie bine închisă, până la o săptămână.
      Mă bucur mult că vă plac rețetele, să vă fie de bine!