Cautare in site
x inchide
aluat cu branza de vaci si un foietaj fals reteta aluat fraged cu branza de vaci reteta

Aluat cu brânză de vaci – foietaj fals – pt. sărățele, cornulețe, pogăcele etc.

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 30.01.2023
Rating
4.9
(109)
SARI LA RETETA
Rating
4.9
(109)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 comentarii la Aluat cu brânză de vaci – foietaj fals – pt. sărățele, cornulețe, pogăcele etc.

  1. FLORENTINA BIRLEAZA spune:

    Buna, pot face din acest aluat cornulete cu marmelada?Cat de gros intind aluatul?
    Am cuptor de aragaz obisnuit , se poate face la acest cuptor?
    Merci anticipat pt raspuns.

  2. Oana spune:

    Buna ziua! Acest aluat se poate face si cu faina fara gluten Schar?

  3. Adriana spune:

    O rețetă excepțională! Am facut saratele din acest aluat si nu mi-a venit sa cred ca le-am facut eu! Mulțumim pentru retetele exacte si spectaculoase pe care le împărtășiți cu noi!

  4. Mihaela spune:

    Bună ziua, m-ar interesa două aspecte:
    1) dacă acest aluat poate fi congelat?
    2) cât timp se pot păstra sărăţelele /aperitivele preparate din el?
    Vă mulţumesc pentru toate reţetele postate. Sunt deosebit de gustoase!

    • Răspuns:

      1) Da, fără probleme. Decongelați lent, până ajunge la temperatura camerei, apoi folosiți cum doriți.
      2) Într-o cutie bine închisă, până la o săptămână.
      Mă bucur mult că vă plac rețetele, să vă fie de bine!