Cautare in site
x inchide

Prăjitura Curcubeu – Regenbogen Schnitte – rețetă veche șvăbească

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 12.12.2018
Rating
4.9
(47)
prajitura curcubeu regenbogen schnitte reteta pas cu pas Laura Laurentiu reteta veche svabeasca
SARI LA RETETA
Rating
4.9
(47)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 comentarii la Prăjitura Curcubeu – Regenbogen Schnitte – rețetă veche șvăbească

  1. Bianca spune:

    Excepțională prăjitură, cu o mulțime de arome și gusturi, curcubeu pe cerul gurii! ? Și extrem de aspectuoasa! Mulțumiri și aprecierile mele pentru explicațiile și indicațiile dvs, care au făcut sa îmi iasă o prăjitură desăvârșită!

  2. Dida Hobbs spune:

    Draga d-na Laura, esti o fiinta minunata. Ma delecteaza si ma relaxeaza povestirile tale pline de farmec si pentru ca sant intotdeauna insotite de un fel de mancare sau un dulce de vis …..pline de savoare.
    Cand simt nevoia sa „conversez” cu un prieten drag, nu deschid telefonul, ci deschid site-ul tau, si chiar daca nu pregatesc nimic din ce cu generozitate oferi la ordinea zilei, ignor poze apetisante si merg direct la poveste. Si astfel, dupa o ora, calatorind cu tine, cu ochii mintii, prin locuri minunate sau altele de mult uitate, ma trezesc sa redescopar zeci de amintiri si intamplari ce le-am crezut pierdute, sau sterse din memorie, petrecute intr-un loc, in care de altfel am trait primii mei 41 de ani.
    Si astfel, intr-una din aceste calatorii imaginare am aflat despre aceasta minunata carte, Das Koch und Backbuch meiner Mutter, si dupa lungi cautari am reusit s-o comand si sa-mi fie trimisa aici in Melbourne, Australia, de catre echipa d-nei Olga Katharina Farca. Ce incantare sa regasesc toate retetele pregatite de Omama pentru nunti, petreceri (cand vara, veneu nemtii din Germania in vizita la rude in Bacova) sau alte ocazii. Am rasfoit cu nesat, cu sufletul la gura si ochii inlacrimati, fiecare pagina, povestea vietii mele fiind materializata in aceste unice retete, ele reprezentand o marturie a unei lumi care va disparea din pacate o data cu mine.
    Multumesc din inima pentru acest minunat cadou. I-l apreciez ca pe ceva sfant si sacru, continuu motiv nu doar de inspiratie dar si de meditatie…
    Multumesc de asemnea pentru toata munca, talentul si abnegatia pe care o depui pentru a ne bucura si umple inimile de incantare, pentru a ne rasfata cu cele mai delicioase retete. Sa ne traiesti sanatoasa pana dincolo de varsta octogenarilor.
    Craciun Vesel si Un An Nou Fericit 2020, tie si celor dragi tie !
    Cu multa dragoste,
    Rodica (Dida) Hobbs
    Melbourne, Australia

  3. olivia spune:

    Buna seara,

    ce dimensiuni a avut tava in care ati copt prajitura?
    multumesc!!

  4. Stimata D-na Laura, mii de multumiri pentru ca existati, pentru bunavointa, dragostea si mandria cu care impartasiti fiecare reteta, pentru explicatiile detailate care nu dau gres.
    Darul cu care santeti inzestrata de exceptional povestitor, este aproape unic si de admirat. Bucatele prezentate sant mult mai savuroase pentru ca imi „vorbesc”, imi spun taina ascunsa a sufletului lor, si cu ochii mintii calatoresc in aceasta lume mirifica pe care o creaza, si incerc sa ma identific cu toate locurile si mai ales cu oamenii care o data au creat aceste minunatii.
    Sa ne traiti sanatoasa pana dincolo de varsta octogenarilor si sa ne bucurati mereu cu cele mai gustoase si aspectoase bucate.
    Salutari cu drag din Melbourne, Australia
    Rodica (Dida) Hobbs