Cautare in site
x inchide
briose aperitiv cu dovlecei

Brioșe aperitiv cu dovlecei

Reteta de Seicean Laura
Adaugata la 27.07.2018
4.5
(33)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.5 / 5. Voturi 33

Fii primul care acorda o nota!

Ne gasesti si pe

Știri culinare cu subiect asemănător:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 1 = 6

5 comentarii la Brioșe aperitiv cu dovlecei

  1. Luci spune:

    Buna ziua! Dovlecelul trebuie cantarit inainte de stoarcere? Multumesc anticipat pentru raspuns! O zi frumoasa, doamna Laura!

  2. Atena Pop spune:

    Multumesc frumos!Am sa le fac de Craciun.

  3. Judith Zangl spune:

    Multumesc, Laura!Acum cand in gradina, zucchini cresc fantastic de repede, m-am gandit sa incerc aceasta reteta.N-am avut cascaval ci doar telemea (fetta) si am folosit-o.N-am sarat si piperarat pe gustul meu, ca nepoteii sa poata lua briosele la „pachet” la „Camp”( locuim in Canada).Sunt incantata de cum mi-au reusit.De altfel, toate retetele tale sunt excelente si mi-au reusit, caci explicatiile pe care le dai sunt atat de amanuntite, incat nu poti gresi!

PUBLICITATE
PUBLICITATE